REKLAMI GEÇ

MATEMA, öğrencileri hayallerine taşıyor

MATEMA, öğrencileri hayallerine taşıyor

Denizli’de 4 yıldan bu yana eğitimlerini üstlendikleri öğrencilerin üniversiteyi kazanmalarında etkin rol oynayan ve birçok başarıya imza atan MATEMA Eğitim Kurumları, hem kadro olarak daha da güçlendi, hem de gürültüden uzak bir ortamda 2. şubesini açtı. Kuruculuğunu Süleyman Çötel’ in yaptığı MATEMA’nın yeni şubesinde yönetim kadrosuna öğrenci danışmanlığı ve rehberliği konusunda Denizli’de ismini sıkça duyduğumuz Emrah Güngör ve eğitim camiasının tanınan isimlerinden Gülhan Başbuğ da dahil oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2016 Perşembe, 08:30

Kaliteli eğitim anlayışını ilke edinen MATEMA Eğitim Kurumları, Merkezefendi’nin Yenişehir Mahallesi 53 sokak No:36 (Teraspark yanı) adresinde ikinci şubesini açtı. Kaliteli eğitim, iyi üniversite anlayışıyla yola çıkan MATEMA Eğitim Kurumları yeni şubesinde eğitim danışmanlığı, rehberlik ve sınav çalışmaları konusunda uzman olan Emrah Güngör’ ün de yönetime katılmasıyla daha da güçlendi. Yönetim kurulu üyesi Gülhan Başbuğ, “MATEMA her birimiyle yeni eğitim öğretim yılına hazırdır. İtina ile hazırlanmış ders programları, Emrah Güngör hocamızın koordinatörlüğündeki rehberlik servisi ve deneyimli öğretmen kadrosuyla yeni dönemde tüm öğrencilerimize en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

denizli-matema-egitim-kurumlari-2

BU EĞİTİMDE TÜM EKSİKLİKLER TAMAMLANIYOR
Matema Eğitim Kurumları olarak 2011 yılında Denizli’de eğitim vermeye başladıklarını belirten MATEMA kurucusu Süleyman Çötel, yıllarca özel öğretim kurumlarında hem öğretmenlik hem de yöneticilik ve kuruculuk görevlerinde bulunduğunu belirtti. Çötel, bu süreçlerden edindiği deneyimler, katılmış olduğu seminer ve kurslardan kazanmış olduğu birikimi öğrencilere en güzel şekilde aktarabilmek için MATEMA’yı açtıklarını ifade etti.

denizli-matema-egitim-kurumlari-5

ÖĞRETMEN SEÇİMİNDE TİTİZLİK
MATEMA’nın kişiye özel çalışmalar uyguladığını ifade eden Çötel, “Öğrencilerimize çok daha özel ve öğrenme yöntemlerine uygun çalışmalar sunabiliyoruz. Derslere giren öğretmenlerin her biri özenle seçilmiştir. Kadromuz, kariyerleri çok iyi, alanlarında uzman öğretmenlerden oluşmaktadır” diye konuştu.

denizli-matema-egitim-kurumlari-4

HER ÖĞRENCİ İLE ÖZEL İLGİLENİLİYOR
Eğitim Kurumları’na kayıt olan her öğrenciyi yakından tanımak için özen gösterdiklerini kaydeden Çötel, “Kurumumuz sınırlı sayıda öğrenci aldığı için her öğrenciyle çok rahat bir şekilde ilgilenebiliyoruz. MATEMA’yı açarken 400-500 kişilik, ismini bile bilmediğimiz öğrencilerin, girip çıktığı bir kurum olmasını istemedik. Her öğrenci farklı bir hayat. Her öğrenci bizim için özel. Öğrencilerimizi ayrıntılı şekilde tanımak ve hepsiyle tek tek ilgilenmek temel felsefemiz. 4. yılımızı tamamladık. 4 yıldır Denizli’de eğitim öğretimde önemli bir rol üstlendik. Bu bilinçle her geçen gün daha kaliteli eğitim için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

denizli-matema-egitim-kurumlari-7

VELİ VE ÖĞRENCİLER İÇİN İKİNCİ ŞUBE AÇILDI
Öğrenci ve velilerin Yenişehir Mahallesi’nde bir şube açılmasını yıllardır istediklerini belirten Çötel, “Yenişehir Mahallesi’nde de öğrencilerin güvenerek gidebileceği bir kuruma ihtiyaç olduğunu biliyorduk. Birçok velimiz bu bölgeden ulaşım sıkıntısı yaşadığı için, ya da evlerine daha yakın olmasını istedikleri için sürekli olarak bir şube açmamızı istiyorlardı. Bu sene de velilerimizin talepleri doğrultusunda ikinci şubemizi açtık. Burada Emrah Güngör hocamız ile güçlerimizi birleştirdik. Emrah Hocam önceki yıllarda birçok önemli kurumla birlikte MATEMA’nın da Demokrasi şubesinde sınavlarımızı ve rehberlik servisimizin koordinasyonunu sağlıyordu. Aynı zamanda Çınar mevkiinde faaliyette bulunan Karma Sınav Merkezi’nin de yöneticisiydi. Kendisiyle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Karma Sınav Merkezi’nde yapmış olduğu çalışmaları Matema bünyesinde birlikte sürdürerek daha da güzel çalışmalar yapacağımıza inandık. Şimdi kendimizi daha güçlü hissediyoruz” dedi.

denizli-matema-egitim-kurumlari-3

İSTEYENE 6 KİŞİLİK İSTEYENE 15 KİŞİLİK SINIF
Öğrencilerin dersi anlama yöntemlerine göre sınıflar oluşturduklarını anlatan Çötel, “Mehmetçik Mahallesi’nde bulunan Demokrasi şubemizde 6 kişilik gruplar halinde veya bire bir eğitim verilmektedir. Yenişehir’deki şubemizde ise 15 kişilik gruplar oluşturulmaktadır. Öğrencilerimizin öğrenme modeli hangisine uygunsa, onu seçme şansı olsun istedik. Yenişehir şubesi yeni açılmış olmasına rağmen yapmış olduğumuz görüşmeler ve kayıtlarda velilerimizin de bu konuda bizimle aynı düşünceye sahip olduklarını gördük. Bu bizi daha da mutlu etti” diye konuştu.

Oluşturdukları öğretmen kadrosunda kitap yazarları, yıllarca önemli kurumlarda zümre başkanlığı yapmış deneyimli öğretmenler bulunduğunu vurgulayan Çötel, “Kariyerinin zirvesinde birçok öğretmenle birlikte çalışmanın kurumumuza ve öğrencilerimize katkısı çok büyük. Her biri branşlarında uzman özveri ile çalışan kendilerini eğitim öğretime adamış öğretmenler. Bu kadar güzel bir kadroyla birlikte çalışmak çok büyük bir şans. Derslerde kullanılacak yayınların ise her biri branş öğretmenleri tarafından ayrıntılı şekilde incelendi ve yayın yelpazesi buna göre oluştu. Aynı zamanda bölge sorumlusu olduğum Barış Ayhan Yayınları’na ait tüm kitap deneme ve dokümanları Denizli’de yalnızca Matema’ da kullanacağız. Son birkaç ayda birçok bölgede 50’den fazla fen lisesi, Anadolu lisesi ve özel okullardaki matematik öğretmenleriyle görüşmeler yaptım. Çıkardığım sonuç ise; Barış Ayhan Yayınları çok kaliteli ve şu anki sisteme en uygun yayındır ” dedi.

denizli-matema-egitim-kurumlari-6

ÖZEL DENEME SINAVLARI
Denemeler konusunda çok titiz bir çalışma uyguladıklarını dile getiren Çötel “Kurumumuzda öğrencilerimize her hafta düzenli olarak deneme sınavları uygulanır. Bu denemeleri ise Emrah Güngör hocamız düzenler. Emrah Güngör hocamız öğrencilerimizin tüm yayınların sorularına hakim olmasını ister ve bunun için her hafta farklı bir yayının sınavını uygular. Bu sınavların haricinde her iki haftada bir düzenli olarak yalnızca matematik konularının yer aldığı özel Performans Sınavları uygulanmaktadır. Matema aynı zamanda ÖZDEBİR üyesidir ve Özdebir’in Türkiye geneli tüm sınavları kurumumuzda yapılmaktadır” dedi.

“Eğer bir öğrenci gerçekten ister ve programlarımıza uyar ise üniversiteyi kazandıramayacağımız öğrenci yoktur” diyen Süleyman Çötel , Emrah Güngör ve Gülhan Başbuğ, başarılarının tesadüf değil, özverili bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtti.

İLETİŞİM
ŞUBE 1:
ADRES: Mehmetçik Mahallesi 2576 Sokak No:5 Kat:1 (Ersan İ.Ö.O. karşısı)Pamukkale-Denizli
TEL: 0(258) 213 05 32- 0544 213 05 32
ŞUBE 2:
ADRES: Yenişehir Mahallesi 53 sokak No:36 (Teraspark yanı) Merkezefendi-Denizli
TEL: 0545 885 20 20- 0532 607 33 26

www.matema.com.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı