REKLAMI GEÇ

ODTÜ yeni eğitim-öğretim yılına hazır

ODTÜ yeni eğitim-öğretim yılına hazır

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları’nda idari kadro ve öğretmenler, düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşmada, ODTÜ okullarının yeni eğitim-öğretim yılına dair hedefleri konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2014 Pazartesi, 16:20

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına düzenlediği kahvaltı ile merhaba dedi. Kahvaltıya basın mensupları, okul öğretmen ve idarecileri katıldı. Yeni eğitim ve öğretim yılının heyecanı içinde olan yönetici ve öğretmenler ODTÜ Koleji hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. ic

Okul Müdürü Kenan Ömeroğlu, her şeyden önce insana değer verdiklerini, ülkenin önde gelen kurumlarından biri olduklarını belirterek yeni dönemin herkese güzellikler getirmesini diledi. Müdür Yardımcısı Nevzat Neyzen Gökcen de, “Bu yıl okulumuz lisesine kavuşuyor. Lise öğrencilerimize burs imkanı sağlıyoruz. Herkesin ODTÜ okullarının kaliteli eğitiminden faydalanabilmesi için burslu öğrenci sayısında bir sınır gözetmiyoruz. Okulumuzda burslu eğitim olanakları hakkında bilgi almak isteyen velilerimiz, idaremizden yeterli bilgi alabilirler” dedi.

Öğretmenler de ODTÜ Okulları’nda görev yapıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, yeni eğitim-öğretim yılının herkese başarı ve mutluluk getirmesini dilediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı