REKLAMI GEÇ

TED Koleji iftar yemeğinde buluştu

TED Koleji iftar yemeğinde buluştu

TED Denizli Koleji, iftar programına ev sahipliği yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2018 Cumartesi, 16:55

TED Denizli Koleji, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programına ev sahipliği yaptı.

İftar yemeğine, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkez Efendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İlçe Kaymakamları, Emniyet Müdürü Mevlut Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Naif Oto, TED Kurucu Müdürü Fatih Canpolat, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçelerin tüm okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

İftarın programında konuşan TED Kurucu Müdürü Fatih Canpolat, “TED Denizli Koleji, Türk Eğitim Derneğine bağlı bir okul ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk. Kurucumuzun Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak üzere gösterdiği yolda öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamak ve en önemli vazifelere eriştirmek, ve her yerde fark edilen bireyler yetiştirmek bizim boynumuzun borcudur. Böyle bir Ramazan Ayı gününde, birlik ve beraberlik duygusunu yaşatacak şekilde bu organizasyona ev sahipliği yapıyor olmaktan kurucularımız adına memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; “Bugün iftar programımızı TED Denizli Koleji’nin ev sahipliğinde düzenliyoruz. Sizin gibi eğitim camiamızın cefakar eğitimcileri için ne yapsak azdır. Sizlerin çok büyük emekleri var. Denizli’nin başarısı sizlerin sayesinde. Bu sebeple her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizli’nin eğitim konusunda iddialı bir il olduğunu söyleyen Denizli Valisi Hasan Karahan “Denizli bu iddiasını da sürdürmekte kararlı. Şairin de dediği gibi ‘Aşk ile çalışan yorulmazmış.’ Biz de diyoruz ki; okul yöneticilerimiz, idarecilerimiz aşk ile işlerini yapıyorlar ve bu hayırlı işin milli bir dava olduğunu, milletin meselesi olduğunu biliyorlar” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita