REKLAMI GEÇ

TED Koleji’ne iş dünyası ilgisi

TED Koleji’ne iş dünyası ilgisi

Ülkemizin eğitim alanındaki en köklü kuruluşlarının başında gelen ve yeni eğitim öğretim yılından itibaren Denizli’ye kapılarını açan TED Denizli Koleji’nin Göveçlik’teki dev kampüsü, Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerini ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2014 Salı, 13:05

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim KuruluYönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Yavuz Çehre, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, yönetim kurulu üyeleri Kemal Özdemir ve Necip Filiz ile Bölge Müdürü Tanju Beştaş, TED Denizli Koleji’nin Göveçlik’teki kampüsünü ziyaret ederek, yöneticileriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuklara, TED Denizli Koleji’nin çağdaş eğitim yöntemi, okul öncesi, ilkokul, ortaokul binaları, spor salonu, konferans salonu, 3D eğitim salonu, yemekhane, spor tesisleri başta olmak üzere 22.000 metrekare alana kurulan dev kampüs tanıtıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’na kolejin kuruluşundan bugüne gelişim süreci ve bu süreçte yaşananlar, TED Kolejlerinin Türkiye’deki konumu ve diğer eğitim kurumlarından neden farklı olduğunu anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, konuklara kampüsün her yönüyle standartların çok üzerinde olduğunu ve MEB tarafından uygulanması düşünülen akreditasyon sistemine göre yapılacak derecelendirmede TED Denizli Koleji’nin en yüksek puan olan A notunu alacağı bilgisini verdi.

Kazdağlı, ayrıca son teknoloji ile donatılmış kampüsde çağdaş eğitim sistemine uygun eğitim alan öğrencilerin Denizli’nin geleceğine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Yorumlar

ERCAN YILMAZ   -  Bağlantı 12 Ağustos 2014, 23:55

Okul franchise mı?(Denizli şubesi yani)Bilgi lütfen

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı