REKLAMI GEÇ

TEOG Türkiye birincisi Uğur’dan

TEOG Türkiye birincisi Uğur’dan

TEOG-1 ve TEOG-2’da tüm soruları yanıtlayarak tam puan alarak Denizli Uğur öğrencilerinden Ece Su Tekelioğlu, TEOG’da Türkiye 1.’si oldu. Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Tekelioğlu’nun başarısını Özel Uğur Okulları’nda 4 yıl tam burs hediye ederek ödüllendirdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2015 Perşembe, 18:44

Uğur öğrencilerinden Ece Su Tekelioğlu TEOG-1 ve TEOG-2’da tüm soruları doğru yanıtlayarak TEOG’da Türkiye 1.si oldu. Tekelioğlu için Denizli Özel Uğur Okulları’nda ödül töreni düzenlendi. Tekelioğlu, Uğur ailesine yaşattığı bu onur karşılığında Denizli Özel Uğur Okulları’nda 4 yıl tam burs ile ödüllendirildi.

Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, TEOG’daki başarılarının 13 yıllık deneyimlerinin sonucu olduğunu belirterek, “Yıllardır binlerce gencin hayallerini geleceğe dönüştürmekte yardımcı olduğumuz için gurur duyuyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve arkadaşlara teşekkür ederiz. Kararlı, azimli, araştıran, özgüveni yüksek başarılı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen Uğur okulları, eğitim sektöründe yeni bir sayfa açtığı bu dönemde öğrencilerinden aldığı güç ve çağdaş eğitim çizgisiyle büyük başarıya imza atmaya devam edecek” dedi.

TEOG’da Türkiye 1.’si olan Denizli Uğur öğrencisi Ece Su Tekelioğlu ise başarısının düzenli ve disiplinli çalışmanın sonucu olduğunu belirterek, bu süreçte Uğur eğitim kadrosunun koşulsuz desteğini yanında hissettiğini belirterek teşekkür etti.

Bu arada Denizli Uğur Rehber Öğretmenleri 6 Temmuz’da TEOG tercih sürecinin başlayacağını, öğrenci ve velilerin tercih süreçlerinde konunun uzmanlarından yardım almaları gerektiğine dikkat çektiler. Denizli Uğur Okullarının rehberlik birimi uzman kadrosuyla tercih sürecinde tüm öğrencilere kariyer planlaması ve tercihler konusunda yardımcı olacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı