REKLAMI GEÇ

Türkiye birincisi Servergazi’den

Türkiye birincisi Servergazi’den

Bu yıl ilk kez yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Özer Servergazi Ortaokulu öğrencisi Başak Önder 502,504 puan alarak Türkiye birincisi oldu.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 13:21

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye genelinde 1 Milyon 200 bin 8. sınıf öğrencisinin katıldığı TEOG sınavına Denizli Özel Servergazi Eğitim Kurumları damga vurdu. Özer Servergazi Ortaokulu öğrencisi Başak Önder Türkiye birincisi olarak hem Denizli’nin hem de okulunun gurur kaynağı oldu.

Özel Servergazi Eğitim Kurumları’nın başarısını açıklamak için basın toplantısı düzenleyen Özel Servergazi Orta Okulu Müdürü Uysal Cesur, elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Cesur, “Özel Servergazi Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Servergazi Ortaokulu ve Özel Servergazi Sabiha Süt Ortaokulu öğrencileri bu yıl ilk defa düzenlenen TEOG sınavında üstün bir başarıya imza atarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, Özel Servergazi Ortaokulu öğrencimiz Başak Önder en yüksek puanın 500 olduğu sınavda olimpiyatta elde ettiği başarı puanları ile 502.504 puan alarak Türkiye ve Denizli birincisi oldu. Ayrıca Özel Servergazi Ortaokulu ve Özel Servergazi Sabiha Süt Ortaokulu’nda okuyan 55 öğrencimiz ilk binde yer alarak bizleri gururlandırdılar. Servergazi Eğitim Kurumları olarak 1. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilerimize verdiğimiz özel eğitim ve takip sistemi ile bu başarıları elde ettik. Öğrencilerimizin üzerinde emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

HEDEFİ FEN LİSESİ

502.504 puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Servergazi Ortaokulu öğrencisi Başak Önder ise hedefinin Fen Lisesi olduğunu açıkladı. Öder, “500 tam puanın alındığı TEOG sınavlarından 502.504 puan alarak Türkiye birincisi olmaktan dolayı çok mutluyum. Hedefim Servergazi Fen Lisesi’nde eğitimime devam etmek. Uzun vadede hedefim ise Boğaziçi Üniversitesi… Olimpiyatlarda ise Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye birincisi Başak Önder’e laptop bilgisayar, diğer öğrencilere ise çeyrek altını hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı