REKLAMI GEÇ

Uğur Dershanesi’nde LYS kutlaması

Uğur Dershanesi’nde LYS kutlaması

Uğur Dershaneleri’nde, Lisans Yerleştirme Sınavları’na giren ve derece almayı bekleyen öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte, dershanede sınavlarının başarılı geçmesini kutladı. Öğrenciler arasında, sınavda hiç yanlış cevap vermeyen öğrenciler de bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2010 Salı, 17:08

Denizli Uğur Dershaneleri’nin LYS’ye giren ve sınavları başarılı geçen, hatta derece almayı bekleyen öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte dershanede kutlama yaptı. Aralarında, matematik ve fen sorularının tamamını doğru yanıtlayan Denizli Uğur Dershanesi Öğrencisi Bilge Eylem’in de bulunduğu öğrenciler, dershanede öğretmenlerinin hazırladığı kutlamaya katıldı. Denizli Uğur Dershaneleri Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, dershanenin Kınıklı şubesinde yaptıkları kutlamada, LYS’ye giren öğrencilerinden iyi dereceler beklediklerini söyledi.

Mustafa Kemal Arslan, “LYS’yi ön plana aldığımız için YGS’de çok başarılı olamadık. Ancak LYS’de en iyi dereceyi bizim öğrencimizin yaptığına inanıyoruz. Henüz sınav sonuçları açıklanmadı, bu resmi bir açıklama değil ama Bilge Eylem isimli öğrencimiz, matematik ve fen sorularının tamamını doğru yapmış. Diğer öğrencilerimizden de matematik ve fende, 2 yanlışı 1 doğrusu olan öğrencilerimiz var. Dil sınavında da hiç yanlışı olmayan öğrencimiz var. Tabi resmi sonuçlar Temmuz ayında açıklanacak, ancak öğrencilerimizle yaptığımız konuşmalar ve değerlendirmelere göre LYS’de iyi dereceler alacağımıza inanıyoruz. Bu başarıda katkısı olan tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Denizli Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, LYS’ye giren öğrencilerin bazılarının, derece kamplarına katıldıklarını hatırlatarak, “Kamptaki çalışmalarımızın sonuçlarını alacağımıza inanıyorum” dedi.

Arslan’ın konuşmasının ardından, matematik ve fen sorularının tamamını doğru yanıtlayan Bilge Eylem, kutlama pastasını arkadaşları ile birlikte kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı