REKLAMI GEÇ

Uğur’dan ilk binde 15 derece

Uğur’dan ilk binde 15 derece

Denizli Uğur Dershaneleri, 4 öğrencisiyle, YGS’de ilk binde 15 derece elde etti.

/ DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2010 Çarşamba, 16:26

Denizli Uğur Dershaneleri öğrencilerinin, YGS’deki başarıları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın toplantısı ile duyuruldu. Denizli Uğur Dershaneleri Eğitim Koordinatörü Ersan Köse, YGS Birim Sorumlusu Veli Tozan ve Ünivirseti Hazırlık Şube Müdürü Ahmet Şahin Kökçü ile birlikte yaptığı basın toplantısında, Denizli Uğur Dershaneleri’nin 4 öğrencisinin, YGS’de ilk binde 15 derece elde ettiğini söyledi.

Ersan Köse, “Denizli’de 8 yıldır seçkin ve başarılı öğretimin tartışılmaz adresi olan Denizli Uğur Dershanesi, her yıl Türkiye’de ilk 100’e öğrencilerinin adını yazdırıp, Denizli’de tartışmasız istikrarı yakalayarak, başarısının tesadüflere bağlı olmadığını kanıtlamıştır. Bireysel başarılarda olduğu gibi kitlesel başarıda da adını her zaman altın harflerle yazdıran Denizli Uğur Dershanesi, 2004 yılında Türkiye 82’ncisi, 2005 yılında Türkiye 54’üncüsü, 2006 yılında Türkiye 7’ncisi, 44’üncüsü, 90’ıncısı, 2007 yılında Türkiye 76’ncısı, 90’ıncısı, 2008 yılında Türkiye 94’üncüsü, 2009 yılında Türkiye 9’uncusu, 24’üncüsü ve 25’incisi olan öğrencileriyle, Denizli’nin Türkiye genelinde elde ettiği başarıda ne kadar büyük bir paya sahip olduğunu kanıtlamıştır” dedi.

Köse, “Denizli Uğur Dershanesi, YGS’deki başarısını, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın bünyesinde bulunan Bahçeşehir Üniversitesi’nin, Bahçeşehir Kolejleri’nin, İleri Teknoloji ve Fen Lisesi’nin, Uğur Kariyer Merkezi’nin ve Türkiye genelinde toplam 168 noktada hizmet veren Uğur Dershaneleri’nin bilimsel temellere dayanan uyumlu birlikteliğine borçludur” dedi. Köse, “Bugün Türkiye’nin eğitim markası olan Uğur Dershanesi, Amerika’da bulunan Uğur Education ve Çin, Belçika, Almanya’da bulunan eğitim büroları ile de artık bir dünya markası olma yolunda çok büyük adımlar atmaktadır. Türkiye’nin öğretime yön veren Uğur dershaneleri Kişiye Özgü Öğretim Modeli ile öğrenemeyen öğrenci olmadığını göstermiş, Uğur TV sayesinde öğretimin 7 gün 24 saat kesintisiz yapılabileceğini herkese kanıtlamıştır. 2010-2011 öğretim döneminde ise gücünü Türkiye’nin büyük firmaları Türk Telekom, TTNET, Avea, Vitamin ve Sebit ile birleştiren Uğur Dershaneleri, Türkiye’nin ilk online mobil eğitim platformu olan Uğurlu Evim Projesi ile Türkiye’nin öğretiminde öncü olduğunu ve bundan sonra da olacağını bir kez daha kanıtlamıştır” diye konuştu.

Denizli Uğur Dershaneleri öğrencilerinin, 2010 YGS’de elde ettiği dereceleri de açıklayan Köse, “Tabii ki gelenek bozulmadı ve 2010 YGS’de sınavı geçerli sayılan 1 milyon 487 bin 493 aday içerisinde Denizli Uğur Dershanesi öğrencileri Türkiye ilk 1000’de 4 öğrencisiyle 15 dereceyi, YGS 1 puan türünde 3, YGS 2 puan türünde 3, YGS 3 puan türünde 2, YGS 4 puan türünde 3, YGS 5 puan türünde 2, YGS 6 puan türünde 2 derece ile almıştır. Ayrıca Türkiye ilk 5 binde, 54 derece alarak rekorunu yenilemiştir” dedi.

Köse, üniversitelere asıl yerleştirme sınavının Haziran’daki LYS olduğunu hatırlatarak, “LYS’ye Eylül’den beri en iyi şekilde hazırlanan öğrencilerimizin gerek Denizli gerek Türkiye’de çok büyük başarılar elde edeceğinden çok daha büyük aile fotoğrafını size LYS’den sonra vereceğiz. Çünkü geçen yıldan farklı olarak bu yılki üniversite yerleştirme sınavlarının gerçek dereceleri, YGS-LYS ortalamalarıyla belirlenecektir. Hiçbir konuda yanıltıcı olmayan kurumumuz, gerçek başarıları Haziran’dan sonra sizlerle paylaşacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı