REKLAMI GEÇ

Yıldız’la yola devam kararı

Yıldız’la yola devam kararı

Denizli Dershaneler Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkan seçilen Sabri Yıldız, güzel bir dayanışma örneği sergilediklerini ifade ederek, “Şimdiye kadar elde ettiğimiz kazanımları geliştirerek sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2008 Perşembe, 01:00

Denizli Dershaneler Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 80. Yıl öğretmen evinde yapıldı. Mevcut başkan Sabri Yıldız yeniden başkanlığa seçilirken, birlik ve dayanışma örneği sergilediklerini ifade etti.

Birlik ve Dayanışmanın güzel bir örneğini sergileyen Dershane Kurucuları, düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Genel kurul toplantısında Dershane Kurucuları yeni yönetim kurulunu seçti. Seçimler sonunda Yorum Dershanesi Kurucu Müdürü Sabri Yıldız, Final Dergisi Dershanesi Kurucusu Sadi Öztekin, Kavram Dershaneleri Kurucusu Mehmet Hayıt, Meltem Dershanesi Genel Müdürü Rahmi Dakak tekrar göreve getirilirken Sınav Dergisi Dershanesi Kurucusu Nurettin Sert yeni yönetime girdi.

Başkanlığa tekrar Sabri Yıldız’ı seçilirken 2. başkanlığa, Mehmet Hayıt Saymanlığa, Nurettin Sert sınavlar sorumluluğuna Sadi Öztekin, iletişim ve organizasyon sorumluluğuna Rahmi Dakak’ı görevlendirdi. Başkanlığa seçilen Sabri Yıldız, güzel bir dayanışma örneği sergilediklerini ifade ederek, “Şimdiye kadar elde ettiğimiz kazanımları geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Amacımız var olan Dershanemizdeki Eğitim seviyesini daha da yukarılara çıkarmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı