REKLAMI GEÇ

DI BÖLGE ELEMELERİNE PEV DAMGASI

DI BÖLGE ELEMELERİNE PEV DAMGASI

Özel PEV Okulları, 21-22 Şubat tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilen DI (Destination İmagination) bölge elemelerinden dereceyle döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2015 Pazartesi, 15:54

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination İmagination İzmir Bölge elemelerine farklı kategorilerde sekiz takımla katılan PEV Koleji, bir birincilik, beş ikincilik derecesi, bir de üçüncülük derecesi aldı.

İki gün boyunca ana görev ve anlık görev performanslarıyla kıyasıya yarışan öğrenciler, güçlü rakiplerini geride bırakarak derece almaya hak kazandılar.

Matematik öğretmeni İlknur Ocaktan ve Fen Bilgisi öğretmeni Aylin Pala’nın takım liderliğini yaptığı “Kod Adı PEV” takımı, E Challenge birincisi olarak 14-15 Mart tarihlerinde İstanbul Robert Kolej’de yapılacak Türkiye elemelerine katılmaya hak kazandı.

Okul Müdürü Pınar Kaya, DI bölge elemelerinde görev alan tüm öğretmenlerini ve öğrencilerini üstün performanslarından ötürü kutladığını söyledi. Pınar Kaya, kendileri için süreçteki kazanımların derece kazanmaktan daha önemli olduğunu vurgulayarak bu sürecin öğrenci ve öğretmenlerinin başta yaratıcılık olmak üzere, liderlik, özgüven, takım çalışması gibi pek çok becerilerinin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını belirtti. Kaya, bu kazanımlardan daha çok öğrencinin yararlanması için önümüzdeki sene daha çok takımla yarışmalara katılacaklarını da ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı