REKLAMI GEÇ

Geleceğin bilgisayar uzmanları PEV’de yetişiyor

Geleceğin bilgisayar uzmanları PEV’de yetişiyor

Özel PEV Okulları öğrencileri, ilgi alanlarına göre yönlendirildikleri eğitimlerini üst seviyede sürdürüyor. Bilgisayar ve yazılım konusuna ilgi duyan öğrenciler de Bilişim Teknolojileri-Yazılım ve Web Tasarımı derslerinde kod yazmayı öğreniyorlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2015 Cuma, 09:26

Özel PEV Okulları, sorumluluğunu üstlendiği öğrencileri en iyi şekilde hayata hazırlamak için tüm imkanlarını seferber ediyor. Uzman rehber öğretmenlerin yollarını aydınlatmaları için ışık tuttuğu PEV öğrencileri, daha küçük yaşlardan itibaren ilgi duydukları alanlara yönlendiriliyor, normal akademik eğitimlerinin yanı sıra ilgi alanlarıyla ilgili derslere de ağırlık veriyor.

pev-bilisim-ic

Bilgisayar ve yazılım konusunda kendilerini geliştirmek isteyen öğrenciler de bu amaçlarına Bilişim Teknolojileri-Yazılım ve Web Tasarımı derslerinde karşılık buluyor.

pev-bilisim-iccc

Bu süreçte Scratch ile programlama, SketchUp ile 3 boyutlu modelleme, Small Basic ile yazılım oluşturma, Photoshop ile grafik çalışmaları, HTML programlama ile temel web tasarım tekniklerini kavrama ve WordPress altyapısı ile blog web siteleri oluşturacak olan öğrenciler, ayrıca tüm dünyada uygulanan Hour of Code etkinliği ile programlamanın mantığını kavrayacak alıştırmalar da yapıyorlar.

pev-bilisim-icc

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı