REKLAMI GEÇ

HEPSİ GÜZEL ÇOCUKLAR

HEPSİ  GÜZEL ÇOCUKLAR

PEV öğrencileri yıl boyunca Amigurumi Kulübü olarak yaptıkları örgü oyuncakları kermeste sattı, gelirini Koruyucu Aile Derneği’ne bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 09:50

Özel PEV Okulları ortaokul öğrencileri eğitim yılının sona ermesine bir gün kala harika işlerle gündeme geldi. Amigurumi Kulübü altında yıl boyunca el becerilerini geliştiren, yaptıkları örgü oyuncaklarla yıl sonunda sergi açan öğrenciler ürünlerini arkadaşlarına sergiledi.

Kulüp saatinde öğrendikleri bilgileri, el becerileri ve yarıtıcılıkları ile birleştiren öğrenciler örgü bebekten anahtarlıklara kadar uzanan çeşitli ürünleri sergilerken satışa da sundu.

Kermesten elde edilen gelir, aile şefkatinden uzak kalan çocuklara yeni bir hayat veren Denizli Koruyucu Aile Derneği’ne verildi.

Dernek Başkanı Ayfer Doğan ve koruyucu aile üyelerinden Melike Özkaya öğrencilere koruyucu aile programları hakkında bilgi verdi, okullarında gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi için teşekkür etti. PEV öğrencileri ilerleyen yıllarda kermesi daha da genişletmeyi planladıklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı