REKLAMI GEÇ

Kardeş yardımı

Kardeş yardımı

Özel PEV Okulları 3. sınıf öğrencileri Beyağaç’ın Uzunoluk Mahallesi’ndeki kardeşlerine harçlıklarıyla giyim, kırtasiye ve teknoloji yardımı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 11:42

Özel PEV Okulları öğrencileri, Beyağaç’ın Uzunoluk Mahallesindeki 23 Nisan İlkokulu öğrencilerine sevgi ve yardım elini uzattı. Okul yönetimiyle temasa geçen okulun 3. sınıf öğretmen ve öğrencileri, öncelikle eksikleri tespit etti.

Tespitler sonucunda okuma kitapları, kaynak kitaplar, temizlik ve kırtasiye malzemelerinden oluşan paketler hazırlandı. Harçlıklarını da ortaya koyan PEV öğrencileri, yardıma ihtiyacı olan her arkadaşı için birer eşofman takımı satın aldı. Hayırseverlerin desteğiyle bir bilgisayar alan öğrenciler Beyağaç’ın yolunu tuttu.

ic-1

Okulda Beyağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmehmet Kısa, Halk eğitim Merkezi Müdürü Erhan Önen, Şube Müdürü Naim Dursun ve Okul Müdürü Çağrı Ata ile öğrenci ve velilerin katıldığı törende yardımlar yapıldı. PEV’li öğrenciler paylaşmanın güzelliğini yaşarken, Beyağaçlı arkadaşlarının mutlulukları ile mutlu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı