REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları öğrencileri Hollanda’da

Özel PEV Okulları öğrencileri Hollanda’da

Özel PEV Okulları’nın öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği yurt dışı eğitim programları sürüyor. PEV’in liselileri son olarak Hollanda’nın Eindhoven kentinde gerçekleştirilen “Europeshire School Camp” projesine katıldı. PEV’in gençleri, önemli tecrübelerle geri döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2018 Salı, 13:08

Özel PEV Okulları İngilizce eğitim programları kapsamında Hollanda’nın Eindhoven şehrinde gerçekleşen “Europeshire School Camp” projesine 30 lise öğrencisiyle katıldı.

PEV Okulları İngilizce öğretmenlerinden Cevriye Demirel ve Müdür Yardımcısı Erdal Turgut’un eşlik ettiği öğrenciler, Harba Lorifa Gençlik Yurdu’nda organize edilen programda dünyanın farklı ülkelerinden (Bulgaristan, Slovenya, Belçika) gelen öğrenci gruplarıyla birlikte yer aldı.

Bağımsız bir okul kampı projesi olan “Europeshire” süresince öğrenciler anadili İngilizce olan grup liderleri eşliğinde atölye çalışmalarına haftalık programa uygun şekilde katıldı, spor aktiviteleri, el sanatları, müzik atölyeleri, doğa yürüyüşleri, münazaralar, yetenek yarışmaları gibi organizasyonlar sayesinde farklı ülkelerden gelen öğrencilerle iletişim olanağı buldu.

Grup çalışmalarında, dil engelini aşma ve kendilerini ifade ettikleri özgür bir platformda yer alma şansı yakalayan PEV öğrencileri, yoğun geçen haftanın sonunda yaptıkları çalışmaları sergiledi, böylece farklı kültürleri tanırken, kendi kültürlerini de dünyaya tanıtma fırsatını yakaladı

.

Amsterdam’da Dam Meydanı ve Madame Tussauds Müzesi gibi önemli merkezleri gezen PEV öğrencileri, kanal turu yapma fırsatı da buldu.

Öğrenciler kamptan çok keyifli ve güzel tecrübeler elde etmiş şekilde döndü.

MEDER: “ÖĞRENCİLER ADINA ÖNEMLİ BİR KAZANIM”
Dil gelişimi ve farklı kültürleri tanımayı amaçlayan bu projenin öğrenciler adına büyük bir kazanım olduğunu söyleyen Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, öğrencilerin yararına olan ve onların hayatına dokunan şeylerin çok değerli olduğunu, bu tür çalışmaları her zaman desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı