REKLAMI GEÇ

PEV öğrencileri yaşayarak öğreniyor

PEV öğrencileri yaşayarak öğreniyor

Özel PEV Okulları öğrencileri, Ankara gezisinde 5.sınıf öğrencileri, Büyük Önder Atatürk’ü anmak ve Cumhuriyet değerlerini yerinde görmek amacıyla Anıtkabir ve 1. TBMM’yi ziyaret ettiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2017 Salı, 11:46

Özel PEV Okulları eğitsel gezilerle öğrencilerinin yaparak yaşayarak öğrenmelerine fırsat sunuyor. Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Zümrelerinin bu amaçla düzenlediği Ankara gezisinde 5.sınıf öğrencileri, Büyük Önder Atatürk’ü anmak ve Cumhuriyet değerlerini yerinde görmek amacıyla Anıtkabir ve 1. TBMM’yi ziyaret ettiler.

Ankara’nın ilk ve tek sanayi müzesi olan Çengelhan Rahmi Koç Müzesini gezen PEV öğrencileri; Anadolu Medeniyetleri Müzesinde tarihi yapıları, uygarlıkları incelediler ve Feza Gürsoy Bilim Merkezinde eğlenceli, birbirinden farklı deneyler yaparak bilgilerini ölçüp ilgilerini keşfetme fırsatı buldular.

Doğa ve Tabiat Müzesinde yaşamış ve hala yaşayan canlı türlerini bir arada gördüler. Bilim ve tarih ağırlıklı gezinin son kısmında Aqua Vega’da su altı dünyasının canlılarını da keşfeden öğrenciler eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı