REKLAMI GEÇ

PEV’de kariyer yolculuğu

PEV’de kariyer yolculuğu

Özel PEV Okulları’nda İngilizce Kariyer Günleri etkinlikleri sürüyor. İkincisi gerçekleştirilen etkinliğe farklı meslek gruplarından öğrenci velileri katıldı, deneyimlerini öğrenciler ile paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2015 Cumartesi, 10:16

Özel PEV Okulları öğrencilerine verdiği akademik eğitimlerin yanı sıra hayata en iyi şekilde hazırlanmaları ve hedef belirlemeleri için de kılavuz olmaya devam ediyor.

İkincisi gerçekleştirilen İngilizce Kariyer Günleri’ne farklı meslek gruplarından öğrenci velileri Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, İşadamı Mahmut Pehlivan, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, Doçent Doktor Cem Şengül, Prof. Dr. Ahmet Bardakçı ve Mimar Gökçe Ünal Esenlik konuşmacı olarak katıldı. Etkinliği 4. sınıf öğrencileri ve velileri ilgiyle takip etti.

pev-ingilizce-kariyer-icc

Organizasyona davet edilen öğrenci velileri İngilizce olarak kendilerini ve mesleklerini anlattı, öğrencilere geleceklerine ilişkin tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler de merak ettikleri soruları konuşmacılara yönelterek, kendilerine yeni ufuklar açmaya çalıştı.

pev-ingilizce-kariyer-ic

Etkinliğin sonunda Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, İşadamı Mahmut Pehlivan, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, Doçent Doktor Cem Şengül, Prof. Dr. Ahmet Bardakçı ve Mimar Gökçe Ünal Esenlik’e teşekkür belgelerini ve Tema Vakfı ödüllerini Akademik Koordinatör sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı