REKLAMI GEÇ

PEV’de okuma heyecanı

PEV’de okuma heyecanı

Özel Pamukkale Eğitim Vakfı (PEV) Okulları 1. sınıf öğrencileri okuma bayramı ve yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi. Miniklerin gösterileri beğeniyle izlendi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2014 Çarşamba, 13:18

PEV Okulları’nın okuma bayramı etkinliği Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geceye Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder ve Özel PEV İlkokulu Müdürü Pınar Kaya, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.

ic-1

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından başlayan gecede konuşma yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, okuma bayramlarının aileler için gurur gecesi olduğunu söyledi. Bağcı, “Okuma bayramı programında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hatırladığım kadarıyla okuma bayramları ailelerin gururlandığı ve neşelendiği güzel günlerdir. PEV okulları olarak bu heyecanı sizlerle birlikte yaşamak için bu güzel günleri yaşatmaya devam ediyoruz. Bu anlamlı günde çocuklarımızın üzerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Çocuklarımız PEV Okulları’ndan aldıkları sağlam eğitimi ömür boyu kullanacaklar ve hissedeceklerdir” dedi.

ic-2

1960’lı yılların esintisiyle başlayan ve “barış” temasının işlendiği gecede öğrenciler ve öğretmenler o dönemlere ait kıyafetleri ile renkli görüntüler oluşturdu. Minik öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları gösterileri aileler ve öğretmenleri karşısında kusursuz olarak sunmaları büyük beğeni topladı.

Gösterilerin sonunda öğrenciler 1960’lı yılların popüler şarkıları söyleyerek dans ettiler. Etkinlik sonunda geceye katılan misafirler minikleri ayakta alkışladı.

PEV SOMA’YI UNUTMADI
PEV Okulları okuma bayramında tüm öğrencilerin ürünlerinden oluşan bir de sergi açıldı. Öğrenci ve öğretmenlerin emek harcayarak “Barış” teması ile hazırladıkları resimler satışa sunuldu. Sergiden elde edilen gelir Soma’da hayatını kaybeden madencilerin çocukları için kullanılmak üzere Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

ic-3

Program sonunda sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere hayatlarının ilk okuma sertifikaları takdim edildi. Ayrıca PAÜ Rektörü ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder ve Özel PEV İlkokulu Müdürü Pınar Kaya da emeği geçen öğretmenlere çiçek verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı