REKLAMI GEÇ

PEV’de ustasından hızlı okuma dersi

PEV’de ustasından hızlı okuma dersi

Özel PEV Okulları, “Çocuklar İçin Anlayarak Hızlı Okuma” kitabının yazarı Öznur Karaeloğlu’nu ağırladı. Eğitimci yazar, gün boyu PEV öğrencileri ile bir araya geldi, önemli bilgiler aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2016 Pazartesi, 09:28

Özel PEV Okulları öğrencileri için önemli bir etkinliğe daha imza attı. “Çocuklar İçin Anlayarak Hızlı Okuma” kitabının yazarı Öznur Karaeloğlu’nu ağırlayan PEV Okulları, öğrencilerine her alanda önemli kapılar açacak olan anlayarak hızlı okumanın uzmanından eğitim alma fırsatı sundu.

pev-hizli-okuma-ic

5. sınıflara örnek uygulamalar için İstanbul’dan gelen eğitimci yazar Öznür Karaeloğlu, gün boyu sınıflarda eğitim verdi. Hızlı okumadan ziyade, anlayarak hızlı okumanın önemli olduğunu vurgulayan yazar Karaeloğlu, okulda gerçekleştirdiği tüm etkinlikleri bu çerçevede oluşturdu.

pev-hizli-okuma-iccc

PEV Türkçe Zümresi’nin konuğu olan yazar, Türkçe öğretmenleri ile birlikte yürütülecek olan bu çalışmanın yıl sonuna kadar devam edeceğini ve sınavlarda yaşanan yetiştirememe/yanlış okuma gibi hataların giderek azalacağını belirtti.

pev-hizli-okuma-icc

Etkinlik sonunda öğrencilere kitaplarını imzalayan Karaeloğlu, PEV öğrencilerinin sürekli hazır bulunmalarını ve kurdukları cümleleri çok beğendiğini söyledi. Karaeloğlu, ortaöğretim kurumlarında da benzer çalışmalar yapmak için gönüllü olduğunu kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı