REKLAMI GEÇ

PEV’den anlamlı 23 Nisan ziyareti

PEV’den anlamlı 23 Nisan ziyareti

Özel PEV Okulları 4-B sınıfı öğrenci, öğretmen ve velileri anlamlı bir ziyarete imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bekilli’nin Sırıklı Mahallesi ilkokulunu ziyaret eden PEV’liler, iki okul arasında dostluk köprüsü kurdular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2016 Pazartesi, 10:15

Özel PEV Okulları önemli bir etkinliğe imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamı3nda Bekilli’nin Sırıklı Mahallesi İlkokulu’na gerçekleştirilen ziyarete 24 öğrenci, 3 öğretmen ve 8 veli katıldı.

denizli-pev-23-nisan-1

Okulda düzenlenen kampanyada toplanan eğitim malzemeleri ve hediyeleri dost okulun öğrencilerine sunan PEV’liler sıcak bir ortamda karşılandı. Birlikte öğle yemeği yiyen öğrenciler ikram edilen keşkeği tattı, karşılıklı dans gösterileri sundu.

Etkinliğin mimarı olan 4/B sınıfı öğretmeni Sevil Yıldırım, merkezde okuyan öğrencilerin kırsal yaşamı tanımaları ve her yıl en az bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaları amacıyla bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

denizli-pev-23-nisan-2

Birçok velinin de elini taşın altına koymasıyla hazırlıkları kısa sürede tamamladıklarını dile getiren Yıldırım, Anadolu’da ulaşılması gereken çok sayıda köy okulu bulunduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı