REKLAMI GEÇ

PEV’İN 9 ÖĞRENCİSİ TEOG’DA TAM YAPTI

PEV’İN 9 ÖĞRENCİSİ TEOG’DA TAM YAPTI

TEOG Sınavı’nda 9 PEV öğrencisi, tüm soruları doğru cevaplayarak tam yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2015 Çarşamba, 10:16

TEOG sınavında geçen sene büyük başarılara imza atarak öğrencilerini Türkiye’nin sayılı liselerine gönderen ve kitlesel başarıyı ön planda tutan Özel PEV Okulları, bu yıl da TEOG’un birinci aşamasında başarılı sonuçlar elde etti. 

Özel PEV Okulları 8. sınıf öğrencileri, 27 -28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen TEOG sınavında emeklerinin karşılığını aldılar.  TEOG sınavında 9 öğrenci, tüm soruları doğru cevaplarken 7 öğrenci de sadece 1 yanlış yaptı.

Özel PEV Okulları ortaokul yöneticisi Hilal Tortop, sınava yoğun bir şekilde hazırlandıklarını hafta sonu kursları ve etütlerle öğrencilerini desteklediklerini ifade ederek, bu başarıda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerini kutladığını söyledi. 2. dönem yapılacak sınav için hazırlıkların devam ettiğini dile getiren Tortop, sınava hazırlık süresince öğrencilerin motivasyonlarını yüksek tutmak için çeşitli etkinlikler de düzenlemeyi ihmal etmediklerini, aynı yüksek motivasyonla 2. sınavı da başarıyla tamamlayacaklarına inandıklarını dile getirdi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı