REKLAMI GEÇ

PEV’in öğrencileri problemleri çözüyor

PEV’in öğrencileri problemleri çözüyor

Özel PEV Okulları 6. sınıf öğrencileri, Özel Ekin Koleji’nin ev sahipliğinde gelecek problemleri çözme yarışmasında mücadele etti. Öğrenciler, yarışmadan önemli kazanımlar ile döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2018 Cuma, 09:49

Özel PEV Okulları 6. sınıf öğrencileri, Özel Ekin Koleji’nin ev sahipliğinde düzenlenen Future Problem Solving (Gelecek Problemleri Çözme) yarışmasına katıldı.

Dünyanın her yerinden binlerce öğrenciyi kapsayan dinamik bir uluslararası program olan Future Problem Solving, 1974 yılında yaratıcılık öncüsü Dr. E. Paul Torrance tarafından geliştirildi.

Future Problem Solving; kritik ve yaratıcı düşünme, problem çözme ve karar verme becerilerini öğreten 6 aşamalı bir model aracılığıyla günümüz müfredatı için rekabetçi ve rekabetçi olmayan bileşenler sunuyor.

PEV Okulları İngilizce öğretmenlerimizden Nazlıcan Güldiken’in eşlik ettiği öğrenciler Melisa Beşenk, Azra Akıncı, Sezin Erdemir ve Burcu Karademirci, proje çalışmaları sürecinde eleştirel ve yaratıcı düşünceyi kullanarak, problem çözme yoluyla pozitif gelecekleri tasarlama yeteneklerini geliştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı