REKLAMI GEÇ

Pev’li öğrenciler Gimcana ile öğrendi

Pev’li öğrenciler Gimcana ile öğrendi

Özel PEV Okulları, öğrencilerin yabancı dillerinin gelişimine katkı koymak amacıyla bu yıl ilk kez Gimcana etkinliği gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2018 Pazar, 10:37

Bu yıl ilk kez düzenlenen 7. sınıflar arası Gimcana etkinliğinde PEV Koleji  öğrencileri keyifli bir gün geçirdiler. Özel PEV Okulları’nda yabancı dil olarak  İngilizce ve Almanca’ya ek olarak verilen İspanyolca dilinde gerçekleştirilen “Gimcana-Oryantring” etkinliğinde öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiği gözlendi. Bir yandan zamanla bir yandan da diğer gruplarla yarış halinde olan PEV Koleji öğrencileri hem eğlendi hem de İspanyolca dersinde gördükleri kelime gruplarını ve cümle yapılarını pekiştirdiler.

8 gruba ayrılan öğrenciler, kendi aralarında seçtikleri grup liderleri ile birlikte verilen görevleri  beyin fırtınası yaptıktan sonra hızlıca yerine getirmeye çalıştılar. Görevlerin tamamı İspanyolca  günlük konuşma dili ve günlük hayatta en çok  kullanılan kelime gruplarını içeren cümlelerden oluştu. Bu görevleri yerine getirebilmek için Forum Çamlık AVM’nin altını üstüne getiren öğrenciler, iyi bir yarışma çıkardılar. Öğretmenlerinin verdiği 10 görevi ilk tamamlayan grup Gimcana’nın galibi seçildi. Yarışmayı birinci bitiren gruplar Bilbao ve Leon oldu. Yarışma bittikten sonra öğretmenleri ile birlikte yemek yiyen PEV Koleji öğrencileri, yarışmanın keyifli anlarını yorumladılar ve öğretmenlerinden ikinci dönemin sonu için  Gincana rövanş etkinliği sözünü aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı