REKLAMI GEÇ

TED AİLESİ 23 NİSAN BALOSUNDA BULUŞTU

TED AİLESİ 23 NİSAN BALOSUNDA BULUŞTU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TED Denizli Koleji öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve ailelerinin katılımıyla Dedeman Park Otel’de gerçekleştirilen 23 Nisan Balosu ve okulda düzenlenen tören ile çoşkuyla kutlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2015 Pazar, 13:01

TED Denizli Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve veliler, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen baloda Dedeman Park Otel’de bir araya geldi.

ic-2TED Denizli Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Erinç Barut ve Okul Aile Birliği üyeleri Bedia Karababa, Hülya Karademir, Sibel Toka ve Gözde Kan Ülkü tarafından organize edilen 23 Nisan Balosunda buluşan TED ailesi marşlar, halk oyunları ve dans gösterileri eşliğinde 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı.

ic-123 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı TED Denizli Koleji’nin çağdaş eğitim meşalesi altında kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Erinç Barut, “TED ailesi olarak ulusal egemenliğimizin simgesi olan 23 Nisan’ı farklı etkinliklerle kutluyoruz. 95 yıl önce yokluk içinde girdikleri milli mücadele sonucu özgürlüğümüzü bize armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran, saygı ve minnetle anıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu ve bütün dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı