REKLAMI GEÇ

Bütün okul ayakta kutladı  

Bütün okul ayakta kutladı   

Bu eğitim yılında açılan TED Denizli Koleji ilk kez kutladığı Cumhuriyet Bayramı’nda parmak ısırttı. Okul öğrencilerinin tamamının görev aldığı kutlamaların sonundaki 10. Yıl Marşına veliler de ayakta eşlik edince coşku doruğa tırmandı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 16:39

Türk Eğitim Derneği (TED) Denizli Koleji’nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu salonlara sığmadı.Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul alanlarında eğitim veren; bu eğitim yılında hizmete giren TED Koleji’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, katılım ve coşku anlamında parmak ısırttı.

ÖĞRENCİLERE ALKIŞ
Okulun konferans salonunda düzenlenen kutlamalar, birinci sınıf öğrencilerinin marş ve şarkılarıyla başladı. Dördüncü sınıf öğrencilerinin Atatürk Oratoryosunun ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i kuruşunun anlatıldığı belgesel yine çocuklar tarafından sahnelendi.

COŞKU ZİRVEYE ÇIKTI
Gösterinin son bölümünde okulun tüm öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte sahneye çıkıp, ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile 10. Yıl Marşı’nı okudu. Bu sırada salonda bulunan veliler ve okul idarecileri de ayağa kalkarak marşa eşlik etti.

BU PANKART ÇOK ALKIŞ ALDI
Tüm okulun Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadığı kutlamaların sonunda öğretmenlerin açtığı “Biz TED’liyiz Atatürk’ün izindeyiz” yazılı pankart katılımcılardan büyük alkış aldı. Okul Müdürü Fatih Candemir, okul olarak Cumhuriyet’in temel değerlerine bağlı olduklarını; Cumhuriyet ve Atatürk’e bağlı bireyler yetiştirdiklerini belirterek, “Türkiye’nin yakın coğrafyasında yaşanan olaylar, Cumhuriyet’in kıymetini bir kez daha ortaya koydu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı