REKLAMI GEÇ

TED Ailesi genişliyor

TED Ailesi genişliyor

TED Denizli Koleji yeni eğitim öğretim sezonu öncesi, eğitmen kadrosunu genişletti. TED’in yeni öğretmenleri oryantasyon programları ile 2015-2016 eğitim sezonuna hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2015 Çarşamba, 17:19

Eğitimde 87 yıllık deneyimini Denizlililere sunan TED Denizli Koleji, yeni eğitim ve öğretim yılında kadrosunu daha da güçlendirdi. Bu güne kadar binlerce mezun eren TED ailesine yeni katılan eğitimciler hizmet içi eğitim ve oryantasyon programından geçti. 

TED Denizli Koleji Müdürü Fatih Canpolat taşıdıkları tarihi sorumluluğun farkında olduklarını belirterek, “Değerlerine sahip çıkan, akademik, kültürel ve sosyal açıdan çağdaş dünya geleneklerine uygun, başarılı insanlar yetiştirmek en büyük amacımız” dedi.

Öğrencilerine her zaman en iyiyi vermek adına çaba sarf ettiklerinin altını çizen Canpolat, “Eğitim ve idari kadromuz bir bütün olarak çalışıyoruz. Eğitim sistemi bir bütündür. Bu bütünün en önemli parçası ise öğretmenlerimiz yani eğitim kadromuzdur. Bu yıl kadromuza yeni öğretmenler katıldı. Büyüyoruz. Türk Eğitim Derneği’nin bütün okullarında olduğu gibi okulumuzda da öğretmen alımı TED Genel Merkezimiz tarafından yürütülür. Başvurular sadece internet ortamında bulunan İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi aracılığı ile yapılır” dedi.

ted-ic-1

Mesleki deneyimlerine ve branşlarına göre başvuruda bulunan eğitim personeli yazılı sınava veya  mülakata çağırıldığını vurgulayan Canpolat, “Tüm mülakatlar, TED Genel Merkezimiz tarafından branşlara göre oluşturulan komisyonlar tarafından gerçekleştirilir. Komisyonlar; mülakata gelecek adayların branşında uzman akademisyenler, TED okul müdürleri, zümre başkanları ve TED Genel Merkezi uzmanlarından oluşturulur. TED Sistemi ile seçilen öğretmenlerimizi yeni eğitim öğretim yılına öncelikli olarak hizmetiçi eğitim ve oryantasyon programları ile hazırlıyoruz. Bu program çerçevesinde eğitim kadromuz hem üniversitelerde görevli değerli akademisyenlerden, alan uzmanlarından alınan hizmet içi eğitim seminerlerine hem de TED Genel Merkezinin yürüttüğü eğitim faaliyetlerine katılmaktadır. Sadece eğitim öğretim yılı başlarında değil tüm yıl boyunca devam eden bu eğitimler kadromuzun bireysel ve mesleki gelişimlerine sürekli katkı sunarak öğrencilerimizin de eğitim öğretim süreçlerinden en üst düzeyde istifade etmelerini sağlamaktadır” diye konuştu. 

Eğitimci ordusunu ‘özenle seçilmiş ve yüksek nitelikli’ olarak işaret eden Müdür Canpolat, “Alanlarında uzman bir kadro ile çalışmak, ikinci yılımıza hem öğrenci sayımızı hem de kadromuzu artırarak girmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı