REKLAMI GEÇ

TED KOLEJİ TEŞVİKTE EN YÜKSEK KONTENJANI BEKLİYOR

TED KOLEJİ TEŞVİKTE EN YÜKSEK KONTENJANI BEKLİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okulları da kapsayan eğitim öğretim desteği için TED Denizli Koleji’nde beklenti büyük.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2015 Cumartesi, 13:48

MEB’nın bu yıl öğrencilere yönelik eğitim, öğretim desteği için Denizli’ye ayrılan kontenjan belli oldu. Bakanlığın resmi internet sitesinde yayınlanan verilere göre toplam özel okullar için 2835 olan kontenjanın 182’si okul öncesi, 505’i ilkokul, 788’i ortaokul ve 1359’u liselere ayrıldı. Denizli’deki en büyük özel eğitim kurumlarından biri olan TED Denizli Koleji’nde, eğitim desteği için beklenti ise büyük.

“BİRDEN FAZLA TERCİH YAPIN”
TED Denizli Koleji Müdürü Fatih Canpolat “Okulumuzun özel okul eğitim teşviğinden en yüksek kontenjanı almasını bekliyoruz” derken teşvik başvurusunda bulunan okullar arasında kentteki en büyük kapasiteye sahip okul olduklarını söyledi. Canpolat, “Bizi tercih edecek ve birinci sıraya yazacak öğrenciler kuvvetle muhtemel bizim okulumuza yerleşecektir. Veliler, mutlaka fazlaca okul tercihi yapmalılar, önemli olan teşvik hakkı kazanmak. Örneğin, birinci tercihine değil de son sıralardaki tercihine yerleştirilen öğrenci öncelikle o okula 14-21 Eylül tarihleri arasında kayıt yapıp teşvik hakkını kazanmalı. 1 Ekim’den itibaren birinci tercihine yazdığı okula nakil gidebilir. Ancak, nakil istenecek okulun teşvik kontenjanını doldurmamış olması gerekir” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİMİZİN AYRICA DERSHANE YA DA KURSA İHTİYACI YOK
Bu yıl eğitmen kadrosunu daha da genişleten, akademik ve sosyal başarıları ile dikkat çeken TED Denizli Koleji son teknolojik donanıma sahip sınıfları, laboratuvarları, 3D dersliği, konferans salonu, çok amaçlı etkinlik salonları, mini amfisi, yarı olimpik yüzme havuzu, seramik atölyesi, özel yalıtımlı müzik stüdyolarının yanı sıra yüksek güvenlikli binalar, uluslararası standartlarda kapalı ve açık spor alanları, yemekhaneleri ve diyetisyenlerin görev yaptığı mutfaklarıyla çağdaş bir eğitim ortamından oluşuyor.

Atatürk ilkelerine bağlı, bilimsel düşünen, yaratıcı çözümler sunan, sosyal sorumluluk bilincine sahip, sorunlara duyarlı ve çözüm üretme bilinci yüksek, yabancı dili etkili bir biçimde kullanan, özgüveni yüksek, eleştirel bakış açısına sahip, yüksek ahlaklı ve her alanda geleceğin lider vatandaşlarını yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Okul Müdürü okulun olanaklarının çok zengin olduğunu, alanında uzman ve sürekli gelişen bir eğitim kadrosuna sahip olduklarını ve sundukları çeşitli programlarla öğrencilerinin tüm eğitim-öğretim ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.

Fatih Canpolat, normal eğitim öğretim müfredatının yanı sıra 5. 6. sınıfta hafta içi yapılan ek çalışmalar ve 7. sınıftan itibaren hafta içi yapılan bu ek çalışma ve etütlere ilaveten hafta sonu kurslarla öğrencilerini TEOG’a hazırladıklarını ifade etti.

Kampüsün olanaklarının çeşitliliğine vurgu yapan Okul Müdürü akademik çalışmaların yanında yüzme, basketbol, voleybol, tenis, okçuluk, futbol, eğlenceli bilim, 3D tasarım ve yazılım, seramik, heykel, görsel sanatlar, müzik ve çalgı eğitimleri, drama, tiyatro ve farklı alanlardaki öğrenci kulüpleri ile öğrencilerine spor, kültür ve sanatın çeşitli dallarında beceri kazandırdıklarını böylece velilerinin çocuklarını okul dışında farklı yerlere götürmelerine ihtiyaç kalmadığını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı