REKLAMI GEÇ

TED’DE ŞENLİK VAR!

TED’DE ŞENLİK VAR!

Gençlik ve Spor Bayramı’nı festivale dönüştüren TED Denizli Koleji, büyük katılımlı organizasyonda heyecan dolu yarışmalara ev sahipliği yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 11:34

Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından TED Denizli Koleji 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da farklı kutladı, festival havası yaşadı. MAY SPORTS FEST’15 adı altında gerçekleştirilen kutlamalara öğrenciler, öğretmenler, okul yönetimi ve veliler katıldı. 

Pek çok spor müsabakasının yer aldığı festivalde bireysel yarışlar, halk oyunları gösterileri, dans gösterileri, yarışmalar, anne-çocuk, baba-çocuk performansları dahil çok sayıda etkinlik gerçekleşti. Yarışlar sonunda DJ performansı ile eğlencenin tavan yaptığı kutlamaların finalinde katılımcılara sertifika verildi, yarışmaların kazananları ödüllerini aldı.

HEDEF ÇAĞDAŞ NESİLLER
Gençlik ve Spor Bayramı haftasında gerçekleşen festival TED Koleji farkını bir kez daha ortaya koydu. Yapılan açıklamada, “Taşıdığı tarihi sorumluluğun kendisine yüklediği misyonun bilinciyle Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyet kazanımlarına bağlı, bilimsel düşünen, yaratıcı çözümler sunan, sosyal sorumluluk bilincine sahip, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen TED Denizli Koleji 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği kutlamalar ile bir kez daha Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için çağdaş nesiller yetiştirmeye verdiği önemi gösterdi” ifadelerine yer verildi.

DUYARLILIĞIMIZI GÖSTERDİK
Okul Müdürü Fatih Canpolat etkinliklerin aynı zamanda milli bayramlara olan duyarlılığı da gösterdiğine işaret ederek, “Şenlik havasında gerçekleştirdiğimiz kutlamalarımız aynı zamanda öğrencilerimizin bir yıl içerisinde aldıkları eğitim sonucunda spor alanında kazandıkları becerileri sergilemelerini ve milli bayramlarımıza olan duyarlıklarını gösterme olanağı tanımaktadır.

Yıl içerisinde uyguladığımız yoğun eğitim programlarının yanı sıra öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilecekleri, arkadaşları ile takım olarak paylaşabilecekleri ve sosyal yaşam becerileri geliştirebilecekleri etkinlikleri yaşam temelli öğrenmenin bir parçası olarak görüyoruz. 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde öğrencilerimiz hem öğretmenleri hem de velileri ile bu paylaşımı pekiştirme ve keyifli anlar yaşama şansı elde ettiler. Bizim ve geleceğimiz için bu kadar önemli olan bir günde geniş kapsamlı kutlama yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Gelenekselleştirmeyi planladığımız etkinliğimizi her yıl yenilikler ile büyüterek düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı