REKLAMI GEÇ

TED’in resim ve afiş yarışmasının ödülleri verildi

TED’in resim ve afiş yarışmasının ödülleri verildi

TED Denizli Koleji ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Ulusal Egemenliğimiz İçin Ümidimiz Çocuklarımız” konulu resim ve afiş yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Öğrencilerin hazırladığı resim ve afişler, Forum Çamlık AVM’de açılan sergiyle görücüye çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 15:30

TED Denizli Koleji’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği resim ve afiş yarışması sonuçlandı. 200’ün üzerinde başvurunun olduğu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, Forum Çamlık AVM’de düzenlenen törenle verildi.

ic-1

Ödül törenine Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Resul Çövüt, TED Denizli Koleji Müdürü Fatih Canpolat, okul idarecileri ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

“23 NİSAN COŞKUSUNU YAŞATMAK İÇİN”
TED Denizli Koleji Müdürü Fatih Canpolat, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kamuoyunda ve özellikle çocuk ve gençler arasında öneminin benimsetilmesi, bayram coşkusunun artırılması, ulusal egemenlik bilincinin yeni nesillere aktarılarak ilelebet yaşatılabilmesi amacıyla resim ve afiş yarışması düzenledik. Denizli genelinde eğitim veren okullardan 200’ün üzerinde katılım oldu” dedi.

ic-2
Resim Yarışmasında, birinci Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencisi Fatma Zehra Sönmez, ikinci Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Gamze Satılmış, üçüncü 1200 Evler İlkokulu öğrencisi Sümeyra Bıyıkoğlu olurken, TED Denizli Koleji öğrencisi Ceren Özdemir de mansiyon ödülü aldı. 

ic-3

Afiş yarışmasında ise, Sıdıka Çalışkan Ortaokulu’ndan Ezgi Gezer birinci, Dr. Necdet Durmuş Ortaokulu’ndan Sevim Saygın ikinci, Ekrem Başar Ortaokulu’ndan Esra Yatkın üçüncülük ödülü aldı. TED Koleji Denizli Koleji öğrencisi Elif Berfin Coşkun’un eseri ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
“Ulusal Egemenliğimiz İçin Ümidimiz Çocuklarımız” konulu resim ve afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Pamukkale Milli Eğitim Şube Müdürü Resül Çövüt verdi. Öğrenciler, tam, yarım ve çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Yarışmaya katılan eserler, Forum çamlık AVM’de sergileniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı