REKLAMI GEÇ

TED VELİ AKADEMİSİ BAŞLIYOR

TED VELİ AKADEMİSİ BAŞLIYOR

Geleceğin liderlerini yetiştirmek üzere çalışmalarını şekillendiren TED Denizli Koleji öğrencilerinin eğitiminde en önemli paydaşlardan biri olarak gördüğü anne-babalara yönelik olarak Veli Akademisi’ni başlatıyor. TED Denizli Koleji kampüsünde gerçekleştirilecek olan eğitimler Mart ve Nisan ayı boyunca devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2015 Çarşamba, 15:08

Mart ve Nisan ayı boyunca devam edecek olan TED Denizli Veli Akademisi’nde çocukların başarısını artırma yolları, gelişim dönemleri, cinsel gelişimi, olumlu disiplin yöntemleri, çocuklara sorumluluk kazandırma, çocukların TV ve internet bağımlılığı, aile içi iletişim, anne baba tutumları ve zorbalık gibi çocukların hayatını yakıdan ilgilendiren birbirinden farklı konular veliler ile paylaşılacak.

Pamukkale Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilecek seminerlerin sonunda velilere katılım belgesi verileceğini belirten Okul Müdürü Fatih Canpolat, “Aamacımız öğrencilerimiz ile velilerimiz arasındaki iletişimi arttırmak, farklı bakış açılarını anlatmak ve çocuklarımızın hayat başarılarının önündeki engellerin kaldırılması yönünde somut sonuçları olan çalışmalar gerçekleştirmek. Uygulama ile teorinin birleşeceği bu seminerlerde veliler sorularına cevap bulma imkanı bulacaklar. Mart ve Nisan ayı süresince devam edecek ve dışarıdan da katılıma açık TED Veli Akademisinin ele aldığı konular ile önemli bir farkındalık yaratacağı inancındayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı