REKLAMI GEÇ

2 bin öğrenci Uğurlu olmak için ter döktü

2 bin öğrenci Uğurlu olmak için ter döktü

Denizli Uğur Okulları kabul ve bursluluk sınavı gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören sınava 2 bin öğrenci katıldı, onlar sınav salonunda ter döktü, aileleri ise heyecanlı bir bekleyiş yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2018 Pazar, 14:30

Bilimsel ve akademik eğitim yaklaşımlarıyla başarıyı destekleyen Denizli Uğur Okulları’nın düzenlediği, öğrencilerin Türkiye sıralamalarını görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı (UKS), rekor bir katılım gerçekleşti.

4,5,6 ve 7’nci sınıf öğrencileri için düzenlenen sınavda, 60 soru yöneltildi ve öğrencilere 80 dakika süre tanındı. 8,9 ve 10’ncu sınıf öğrencilerine yönelik sınav ise 80 sorudan oluştu ve sınavın süresi 120 dakika olarak belirlendi, 11. sınıf öğrencilerine ise 90 soru yöneltilerek, 120 dakika süre tanındı.

“Hedefini belirle, Uğur’la kazan!” sloganıyla yola çıkan Denizli Uğur Okulları’nda Türkiye geneli yapılan sınavda öğrenciler başarılarını ölçmenin yanında burs kazanma fırsatı için de ter döktü.

2000 öğrenciyi kampüsünde ağırlayan Denizli Uğur Okulları velilerine de sınav ve okul ile ilgili seminer vererek, iyi vakit geçirmelerini sağladı.

Velilerin heyecanlı bekleyişine okul yönetimi de ortak oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı