REKLAMI GEÇ

Uğur’dan önemli fırsat. Bu sınavı kaçırmayın

Uğur’dan önemli fırsat. Bu sınavı kaçırmayın

Uğur Okulları’nın, öğrencilere burs imkanı sağlayacağı “Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı” 3-4 Mart tarihlerinde yapılacak. Uğur Okulları, Türkiye genelinde yapılacak olan sınavda başarı gösteren öğrencilere %100’e varan burs imkanı veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2018 Çarşamba, 16:57

Uğur Okulları’nda burs olanağı sağlayacak “Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı”, Denizli Uğur Okulları’nda 3-4 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilerin Türkiye sıralamalarını görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine de katkı sağlayacak Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı (UKS), yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı sunuyor.

Türkiye genelindeki Uğur Okulları’nda, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek UKS sonuçlarına göre öğrenciler sınava girdikleri okulların burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.

4, 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav, toplam 60 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 80 dakika olacak. 8, 9 ve 10’ncu sınıf öğrencilerine yönelik sınav ise 80 sorudan oluşacak, süre 120 dakika olacak. 11’nci sınıf öğrencilerine toplam 90 soru yöneltilerek, 120 dakika süre tanınacak.

UKS başvuruları, www.denizliugurokullari.com web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı