REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda 21. yüzyılın bireyleri yetişiyor

Uğur Okulları’nda 21. yüzyılın bireyleri yetişiyor

Denizli Uğur Okulları, ortaokuldan başlayarak uyguladığı STEM eğitimi ile öğrencilerini 21. Yüzyıl bireyleri olarak yetiştiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2017 Salı, 14:03

Kısaltması, Science (Fen), Technology (Teknoloji) Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) kelimelerinin baş harflerinden oluşan STEM, disiplinler arası bir eğitim anlamına geliyor.

STEM eğitimi ile öğrenciler, bir derste elde ettikleri kazanımların, diğer derslerle nasıl birleştirileceğini ve çok boyutlu düşünebilme yetisini kazanıyor. Öğrenciler bu sayede bireysel ya da grup arkadaşları ile çalışarak, hayat ile ilişkilendirilen problemlere teknoloji ve mühendislik temelli pratik çözümler üretebiliyor. STEM eğitimi gençlerin yenilikçi geleceğin bir parçası olabilmesi için ihtiyaç duydukları proje tabanlı öğrenmeyi, analitik düşünme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlıyor.

Denizli Uğur Okulları yetkilileri, öğrencilerin ezberci değil, analitik düşünen, yaratıcı, sorgulayan bireyler olmasını destekleyen bu yaklaşımı, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinde başarıyla hayata geçirildiğini belirttiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı