REKLAMI GEÇ

Denizli Uğur Okulları Ata’nın huzurunda

Denizli Uğur Okulları Ata’nın huzurunda

Denizli Uğur Okuları anlamlı bir ziyarete imza attı. Uğur Okulları öğrencileri ve öğretmenleri Kurucu Mustafa Kemal Arslan önderliğinde Anıtkabir’i ziyaret etti, Ata’ya bağlılıklarını bir kez daha ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2018 Pazartesi, 11:45

Denizli Uğur Okulları’nın öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan kalabalık bir heyet Anıtkabir’i ziyaret etti.

Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan ile birlikte Atatürk’ün mozolesine çelenk sunan Uğurlu öğrenciler, saygı duruşunda bulundu.

Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Anıtkabir özel defterine, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hayal ettiğin, yaşam verdiğin Cumhuriyetin 95. yılı, doğumunun 137. yılı ve ölümsüzlüğünün 80. yılındayız. İnsanlık ve doğaldır ki tüm Anadolu seni tanıdıkça, yaptıklarının sonuçlarını gördükçe bir şaşkınlık ardından büyük hayranlığın destanını yaşadı. Bizler senin evlatların bu gururun sarhoşluğunun öyle benimsedik ki seni anlamak, yaptıklarını daha bir yüceltip yenilerini inşa etmektense mutlu sarhoşluğumuza sarınıp uyku mahmurluğuna daldık… Atam, merakta kalmayasın, yüz binlerce, milyonlarca çoğalarak öğreniyoruz. Gönlünü ferah tutasın, kurduğunuz Cumhuriyeti yaşatacak bizler, işte huzurundayız” yazdı.

Arslan’ın Anıtkabir özel defterine duygularını yazmasının ardından öğrenciler Anıtkabir Müzesi’ni gezdi.

Öğrenciler, Atatürk’ün çocukluk, eğitim, askerlik ve devlet yaşamına ilişkin ayrıntı bilgi edindi.

Denizli Uğur Okulları öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda yaşanan güçlükleri hissetti ve Ata’ya özlemle duygulu anlar yaşadı.

Uğurlu öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ü asla unutmayacaklarını ve daima onun yolunda ilerleyeceklerini bir kez daha ortaya koydular.

Yorumlar

ERSAN TUNCER   -  Bağlantı 3 Aralık 2018, 23:40

Mustafa Kemal’ in askerlerini tebrik ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı