REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları bursluluk sınavına yoğun ilgi

Uğur Okulları bursluluk sınavına yoğun ilgi

Akademik eğitim, öğretim yaklaşımlarıyla başarıyı destekleyen, bu alanda elde ettiği başarıyla sürekli gündemde olan Denizli Uğur Okulları’nda düzenlenen bursluluk sınavına binlerce öğrenci katıldı. Yoğunluk nedeniyle sınav öncesi kapılarda resmen izdiham yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2019 Perşembe, 15:59

Akademik eğitimde elde ettiği başarı, öğrenciyi bu alanda bir numara yapan farklı eğitim ve öğretim yaklaşımlarıyla sürekli gündemde olan Denizli Uğur Okulları bursluluk sınavı yaptı.

Kayıtları 1 hafta önceden dolan bursluluk sınavı ile öğrencilere Türkiye genelindeki sıralamalarını görmelerine, eksiklerini tespit etme imkanı sağlandı.

Rekor katılımla gerçekleşen ve Türkiye geneli yapılan sınavda öğrenciler başarılarına göre Denizli Uğur Okulları’nda burs kazanmak için sınavda ter döktü.

Öğrenciler sınavda terlerken, veliler de Denizli Uğur Okulları Kampüs Müdürü Gülden Özkök’ün sunumu ile öğrencilerin akademik başarıyı yakalamalarında adım adım takip edilmesi gereken yaklaşımlar ve okulun bu yaklaşımlardaki yeri hakkında bilgi edindi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı