REKLAMI GEÇ

Denizli Uğur Okulları’nda şenlik var

Denizli Uğur Okulları’nda şenlik var

Denizli Uğur Okulları’nda bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik ve Bahar Şenliği heyecanı yaşandı. 15-19 Mayıs arasında gerçekleştirilen etkinliklerde Uğurlu öğrenciler hem eğlendi, hem eğlendirdi. Gençlerin performansları görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2017 Cumartesi, 17:32

Etkinlik Denizli Uğur Okulları Korosu’nun açılış konseri ile başladı, ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 3 adam, sanatçılar ve uçak skeci ile devam etti.

90’lar pop saati ile geçmişe yolculuk yapan Uğurlu veliler, dans gösterileri ile eğlenceli anlar yaşadı.

Bahçede düzenlenen masal akşamı etkinliği ile büyülü bir atmosferde öğrenciler çeşitli masallarla etkileyici bir akşam yaşadılar.

Öğrenci ve okul aile birliğinin hazırlamış olduğu kermeslerin yanında çeşitli yarışmalar da düzenlenen etkinliklerde halat çekme, dart atma, çuval yarışları, badminton, satranç ve masa tenisi turnuvası oldukça heyecanlı anlara sahne oldu.

Etkinliğin son gününde ise okul orkestrasının konseri ile öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Bahar şenliği programı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni ile sona erdi.

Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu günü okullarında yaşayan Uğurlu öğrenciler DJ Party ile müziği doyasıya yaşayıp dans etti.

Sanatsal etkinliklerine devam eden Denizli Uğur Okulları, 22 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da öğrencilerinin yıl boyu yaptığı eserlerin yer alacağı resim sergisi açılışı ile başlayıp, saat 19.00’da Türk Halk Müziği konseriyle devam edecek olan program için de çalışmalarını sürdürüyor.

22 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da Denizli Uğur Okulları Kampüsü’nde gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Denizli halkı davet edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı