REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları eğitime başladı

Uğur Okulları eğitime başladı

Denizli’de 13 yıllık Uğur Egitim kurumları deneyimi okula taşındı, Denizli Özel Uğur Anadolu Lisesi ve Denizli Uğur Ortaokulu eğitime başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2015 Salı, 11:46

Denizli’de 13 yıldan bu yana adından sürekli söz ettiren, her yıl Denizli ve Türkiye dereceleriyle başarıda kesintisiz istikrar ve güven yaratan Denizli Uğur Eğitim Kurumları, ideallerini okula taşıdı. 

Tecrübeli kadrosu, özel eğitim sistemi ile 2015-2016 Eğitim-Öğretim Dönemi’ne başlayan Denizli Uğur Ortaokulu ve Denizli Özel Uğur Anadolu Lisesi’nde ilk zil çaldı, Uğurlu öğrenciler eğitimlerine başladı.

denizli-ugur-dershanesi-ic
Denizli Uğur Okulları, Çamlık’daki kampüsünde ortaokul ve lise gruplarını mülakatla kabul etti. Uğur Okulları yöneticileri, önceliklerinin Denizlili gençlerin eğitim gereksinimlerini karşılamak olduğunu belirterek, Uğur’un hem marka değeri hem de bilinirliği olan bir kurum olarak donanımlı bireyler yetiştirme hedefine odaklandığını kaydetti. Denizli Uğur Okulları olarak karşılaştıkları yoğun talep, Denizli’nin gösterdiği bu sarsılmaz güven için tüm Denizli’ye teşekkürettiklerini ileten Uğur Okulları yöneticileri, “Bu güven 13 yıldır nasıl karşılık bulduysa, bundan sonra da karşılık bulacak” dedi.

13 yılda sayısız öğrenciyi Türkiye’nin en gözde üniversitelerine ve liselerine gönderdiklerini belirten Uğur Okulları yöneticileri, “Bundan sonra hem sınavlardaki başarımızla hem de yetiştirdiğimiz öğrencilerle yalnızca Denizli’nin değil Türkiye’nin de gündeminde olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı