REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Uğur Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Denizli Uğur Okulları’nda mezuniyet coşkusu yaşandı. Ortaokul ve lise öğrencileri belgelerini aldı, mezuniyet geleneği olan keplerini fırlattı, yeni bir hayata doğru ilk adımlarını attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2018 Cumartesi, 13:33

Denizli Uğur Okulları öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezun olan 43 ortaokul ve 79 lise son sınıf öğrencisi için okulda tören düzenlendi.

Mezuniyet töreni Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, ‘İyi bir insan’ olmanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “Dünya sürekli bir yerlere gidiyor ve bizim hedeflerimiz de sürekli yenileniyor. Yıl 2018 ve hayatımızda ‘yapay zeka’ dediğimiz bir şey var. Yapay zeka belki de mesleklerin yüzde 80’nini yok edecek. Gençlerimiz de bunu bilip bir yerlere gelmek zorunda. Bizler daima yarına bakmak zorundayız. Bundan sonra öğrencilerimiz yeni hayatlarına devam edecek. Ancak asıl önemli olan, insanın ta kendisidir. Huzurlu olabilmek, sevgi dolu olabilmektir. İnsan olmayı unutursak, ne geleceğe bakabiliriz ne de bugünün içinde yer alabiliriz. Gençlerimizin bunu unutmamasını diler, hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Arslan’ın konuşmasının ardından zeybek gösterisi sunuldu. Velilerin zeybek oynayan efelere ilgisi büyük oldu.

Liseyi birincilikle bitiren Ekin Erden, arkadaşlarına ve davetlilere seslendi. Öğretmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Erden, bu stresli yolda yürürken destek olan arkadaşına teşekkür etmeyi de unutmadı ve mezuniyet kütüğüne çivi çakarak döneminin izini bıraktı.

Lisede dereceye girerek okul birincisi Ekin Erden, ikinci Bengisu Yakar, üçüncü Burcu Ceylin, ortaokul birincisi Emin Karabay, ikinci Efecan Köse ve üçüncü Atakan Gülseven’e plaketleri verildi.

Uğur Okulları’nda gelenek olan flema devir teslim töreninde mezun öğrenciler, alt dönemlerine emanet etti.

Tören, mezun öğrencilere tek tek diplomalarının verilmesiyle devam etti.

Diplomalarını alan öğrencilerin 10. Yıl Marşı’nı gür bir sesle söylemesi, okulda coşkuyu daha da artırdı.

Mezuniyetlerin değişmezi kep fırlatma zamanı geldiğinde öğrencilerin heyecanı da arttı. Geri sayımla birlikte keplerini fırlatan öğrenciler, yeni bir hayata da ‘merhaba’ dedi.

Gururu ve mutluluğu aynı anda yaşan veliler çocuklarının en özel anlarını ölümsüzleştirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı