REKLAMI GEÇ

‘UĞUR’LU ÖĞRENCİLERDEN ŞARKILI ŞİİRLİ SÜRPRİZ

‘UĞUR’LU ÖĞRENCİLERDEN ŞARKILI ŞİİRLİ SÜRPRİZ

Uğurlu öğrenciler 24 Kasım’da öğretmenlerine sürpriz yaptı, ‘Senden Daha Güzel’ adlı şarkıyı öğretmenleri için seslendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 12:12

Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından biri olan Uğur Okulları’nda öğrenciler, öğretmenler gününü güzel bir sürprizle kutladı.

Öğretmenleri için sahne alan Uğurlu öğrenciler ‘Senden Daha Güzel’ adlı şarkıyı söyledi, bu sırada öğretmenleri için hazırladıkları pankartları açarak özel günde çok özel mesajlarla sevgilerini anlattı. Pankartlarında öğretmenlerinin sık sık kullandığı cümleleri paylaşan öğrencilerin hazırladığı program şarkılar ve şiir dinletileri ile sona erdi. Öğretmenler Günü kutlama programının tamamı öğrenciler tarafından hazırlandı.

Denizli Uğur Okulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yapılan açıklamada; “Kurtuluş Savaşı’ndan sonra Atatürk’e “İşte memleketi kurtardınız, şimdi ne yapmak istersiniz” diye sorulduğunda O, “Eğitim Bakanı olarak milli irfanı yükseltmeye çalışmak en büyük emelimdir” diyerek eğitim ve öğretime verdiği büyük önemi ifade etmiş ve daha sonra memleketin istikbali için bu alanda köklü değişikliklere imza atmıştır. Latin alfebesinin kabul edilmesinden sonra 24 Kasım 1928’de açılan Millet Mektepleri ile okuma yazma seferberliği başlatılmış, bu alanda yürütülen gayret ve çabalara Başöğretmen sıfatıyla katkı sağlamıştır. İşte bu nedenledir ki Millet Mektepleri’nin açıldığı tarih ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı