REKLAMI GEÇ

Uğurlu veliler sertifika aldı

Uğurlu veliler sertifika aldı

Denizli Uğur Okulları, öğrenci velilerine yönelik etkinliklerini sürdürüyor. İkincisi gerçekleştirilen veli eğitim semineri yoğun ilgi gördü. Eğitim sonunda velilere sertifika verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2017 Pazartesi, 10:45

Düzenlediği farklı eğitimlerle adından sıkça söz ettiren Denizli Uğur Okulları tarafından 2. kez gerçekleştirilen veli eğitim semineri yoğun ilgi gördü.

Denizli Uğur Okulları Eğitim Koordinatörü Gülden Özkök tarafından verilen seminerde velilere öğrencinin başarısında ebeveynlerin rolü anlatıldı, davranış modelleri üzerinde duruldu.

Denizli Uğur Okulları Eğitim Koordinatörü Gülden Özkök, “Anne, babalık dünyanın hem en zor hem de sorumluluklar yerine getirildiğinde hiç bir şeyle ölçülemeyecek kadar zevkli ve eğlenceli işidir. Anne, babalık toplumumuzda genelde deneme yanılma yöntemi ile yürütülür. Yapılan hataların geri dönüşü ise çok zor olabilir. Bizler Denizli Uğur Okulları olarak bu seminerleri planlarken anne, babaların bu ihtiyaçlarından yola çıktık. Haziran ve Ağustos aylarında velilerimizle 3’er günlük periyotlarla mutlu ve başarılı çocuklar yetiştirmenin sırlarını, eğitimde ödül ile cezanın yerini, çocuklarımıza sorumluluk vermeyi ve güvenmeyi, okulumuzun velilerimizden beklentilerini konuştuk. Çocuklarımızın zihinsel, sosyal, duygusal gelişimlerine velilerimizle birlikte katkıda bulunduk” dedi.

Eğitimin ardından katılan velilere sertifikaları verildi.

Uğurlu veliler düzenlenen kokteylde bir araya geldi, birbirlerini tanıma ve sohbet etme imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı