REKLAMI GEÇ

UĞUR’UN TEOG GURURU

UĞUR’UN TEOG GURURU

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının TEOG-1 sonuçları açıklandı. Denizli Uğur Dershanesi’nin 17 öğrencisi TEOG-1’de tüm soruları doğru yanıtlayarak tam yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2015 Pazar, 12:28

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG-1) sonuçları Denizli Uğur Dershanesi’ni gururlandırdı. 17 Uğur örgencisi TEOG-1’de sorulan soruların tamamını da doğru yanıtlamayı başardı. 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan 17 öğrencinin başarısı dershanede kesilen pasta ile kutlandı.

Denizli Uğur Dershanesi idarecileri, başarının bir yolculuk olduğunu, varış olmadığını belirterek, “Eğitime bu misyonla devam etmekteyiz. Düzen disiplin ve kararlılıkla eğitimde çığır açmaya devam ediyoruz. Yıllardır elde edilen başarılar tesadüf değildir.Kazandığımız değerler, güven,kurumsal yönetim anlayışımız öğrenci ve velilerimizin memnuniyeti eğitim ve öğretime verdiğimiz önemin göstergesidir. Yoğun geçen bir dönem hazırlık sürecinin ardından öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını aldılar. Elde edilen başarıda başta öğrencilerimizin kendilerini ardından okul öğretmenlerini ve ailelerini yürekten tebrik ediyoruz. Ayrıca iki şubesiyle Denizli İlköğretim öğrencilerine her türlü fedakarlığı yaparak öğrenme süreçlerine büyük katkı sunan Denizli Uğur Dershaneleri’nin değerli öğretmenlerini kutluyoruz. Bir taraftan da TEOG 2 için ikinci dönem çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Rehberlik birimi öğrenciler ile ilgili şunu vurgulamaktadır; Sınava hazırlan öğrencilerimiz gerek disiplinli çalışmalarıyla gerekse sosyal aktivitelerle çalışmalarına yön vermeliler. TEOG 1 konu eksiklerini tamamlayıp TEOG 2 konularına yoğunlaşmaları gerekmektedirler.Bu süreçte aileler öğrencilere destekçi olmalılar ve motivasyonlarını sağlamalıdırlar” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı