REKLAMI GEÇ

Varlık Koleji’nden graffitili marka lansmanı

Varlık Koleji’nden graffitili marka lansmanı

2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde kapılarını açan Varlık Koleji, marka lansmanını farlı bir etkinlikle gerçekleştirdi. Graffiti sanatçısı Melih Ekici’nin lansman çerçevesinde Forum Çamlık AVM’de gerçekleştirdiği canlı performans görülmeye değerdi. Varlık Koleji Kurucu Müdürü Ömer Al, alışılagelmiş tüm kalıpların dışında bir eğitim ve öğretim anlayışına ihtiyaç olduğun belirterek, bu düşünceyle hareket ettiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2017 Salı, 09:29

Denizli’ye eğitim-öğretim alanında yeni bir soluk, yeni bir heyecan ve farklı bir bakış açısı kazandırmak için yola çıkan Varlık Koleji, farklılığını Forum Çamlık AVM’de gerçekleştirdiği marka lansmanında da ortaya koydu.

Denizlili ünlü ressam Gürcan Ekici’nin oğlu Graffiti sanatçısı Melih Ekici’nin canlı performansıyla renklenen marka tanıtım lansmanı büyük ilgi topladı. Etkinliği izleyenler graffiti sanatının nasıl yapıldığına yakından tanık olma fırsatı yakaladı.

Deneyimli kadrosu ve farklı eğitim kadrosuyla bu yıl Denizli’de Anadolu Lisesi olarak hizmet verecek olan Varlık Koleji, gerçekleştirdiği marka lansmanı gösterisi ile de ilgi topladı. Graffiti sanatçısı Melih Ekici’nin harika performansıyla ortaya çıkan “Düşünce Varlığın evidir” sloganı, izleyicilerden uzun süre alkış aldı.

“EĞİTİME FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI”
Varlık Koleji Kurucu Müdürü Ömer Al, Denizli’ye eğitim-öğretim alanında yeni bir soluk yeni bir heyecan ve farklı bir bakış açısı kazandırmak istediklerini belirterek, “Öğrencilerimiz 4 yıl boyunca yoğun bir dil programı görecekler. Bizim hedefimiz, yabancı dilleri sadece gramer olarak anlatmak değil, yabancı dili aktif bir şekilde konuşan öğrenciler yetiştireceğiz. Bu çerçevede oldukça yenilikçi bir dil öğretimi gerçekleştireceğiz” dedi.

“ÖĞRENCİLERİN ENTELLEKTÜEL EKSİKLERİNİ DE TAMAMLAYACAĞIZ”
Ülkenin en büyük problemlerden birinin de lise mezunu öğrencilerin entelektüel anlamda ciddi eksikliklerinin bulunması olduğunu dile getiren Ömer Al, “Öğrenciler 4 yıl boyunca sadece sınav odaklı çalıştıklarından, istedikleri ve hayal ettikleri mesleklerden maalesef mahrum kalmaktalar. Puanları yettiğince herhangi bir bölümü tercih ederek, okumak için gitmek yerine, gitmek için okumayı seçmekteler. Biz bunun önüne geçeceğiz. Ne istediğini bilen, kendini tanıyan, sorgulayan ve hayallerine kavuşan bir lise gençliği istiyoruz. Öğretmenlerimiz tüm eğitim-öğretim anlayışlarını bu çerçevede geliştirdiler. Biz bugünün değil, yarının öğrencilerini yetiştireceğiz. Öğrencilerimiz bizimle 4 yıl geçirdikten sonra kazandıkları programa göre 4-6 yıl da üniversite hayatı yaşayacaklar. Onlar 8-10 yıl sonranın bireyleri olacak. Bu sebeple de gelecekte hangi branşlar revaçta olacak, nasıl bir dünyaya adım atacaklar gibi soruları şimdiden onlar için planlıyor ve gereken her türlü tedbiri alıyoruz” dedi.

“ALIŞILAGELMİŞ KALIPLARIN DIŞINDA EĞİTİM”
Varlık Koleji’nin bu anlamda Denizli’de bir ilk olduğunu belirten Müdür Al, “Alışılagelmiş tüm kalıpların dışında bir eğitim ve öğretim anlayışına ihtiyacımız var. Kendi ve dünyayla barışık, doğaya, canlılara saygılı ve evrensel düşünceye sahip, sorgulayan, yorumlayan ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz ve önceliğimiz olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı