REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta’nın tiyatrocuları ücretsiz sahne alıyor

Yüksekçıta’nın tiyatrocuları ücretsiz sahne alıyor

Yüksekçıta Okulları Tiyatro Kulübü’nün, Acıpayam’da Talip Özkan Kültür Merkezi’nde sahnelediği ‘Tersine Dünya’ isimli oyun büyük beğeni topladı. Yüksekçıta, il genelinde de devlet okullarında ücretsiz sahne alarak, kentin sosyo-kültürel dokusuna katkı verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2017 Salı, 16:58

Eğitim alanındaki başarılarını sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle taçlandıran Yüksekçıta Okulları, geçtiğimiz Ekim ayında tiyatro kulübü oluşturdu. Çalışmaların aralıksız sürdüren kulüp, kısa süre içinde ilk gösterisine çıktı.

Yüksekçıta Okulları’nda sahneye çıkan tiyatrocular, oyunlarını öğretmenlerinin ve arkadaşlarının beğenisine sundu. Öğretmenlerin alkışlarla onore ettiği genç tiyatrocular, Acıpayam Talip Özkan Kültür Merkezi’nde ikinci kez “Orhan Kemal’in eseri olan ‘Tersine Dünya’yı sahneye taşıdı.

GÖSTERİLERE BAŞLADILAR
Oyun, Acıpayamlı öğrenci ve öğretmenlerin büyük beğenisini kazandı. ‘Tersine Dünya’ oyununda hayatı tersine çevirip, kadın sorunlarına dikkat çekiliyor. Erkekler oyunu izlerken bir anda kendilerini kadın yerine, kadınlar da erkek yerine koyuyor.

Yüksekçıta Tiyatro Kulübü, talep gelmesi durumunda kamu okullarında ve ilçe belediyelerinin organizasyonlarında ücretsiz sahne alacak. Ayrıca, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında da oyun sahneleyecekler.

“HER ALANDA EĞİTİM AMACIMIZ”
Eğitimi sadece akademik öğretim olarak görmediklerini belirten Yüksekçıta Okulları yetkilileri, öğrencilerin her alanda yetiştirmek için çaba harcadıklarını ifade etti.

Öğrencilerinin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini ifade eden, becerilerini ortaya koyabilen, bu sayede de kente katkı koyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu anlatan Yüksekçıta yetkilileri, tiyatro kulübünün önümüzdeki süreçte önemli gösterilere imza atacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız