REKLAMI GEÇ

Uzay Kampı Türkiye, Yüksekçıta’da

Uzay Kampı Türkiye, Yüksekçıta’da

Yüksekçıta Okulları, Türkiye’de astronomi, uzay bilimleri ve teknolojileri alanında eğitim veren tek merkez olan “Uzay Kampı Türkiye”yi ağırladı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminer, Yüksekçıta Okulları konferans salonunda gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2015 Pazartesi, 11:23

Yüksekçıta Okulları, farklı bir etkinliğe daha imza attı. Türkiye’de astronomi, uzay bilimleri ve teknolojileri alanında eğitim veren ilk ve tek merkezi olan “Uzay Kampı Türkiye”yi Denizli’ye getiren Yüksekçıta Okulları, her alanda en iyi şekilde yetiştirmek için çaba harcadığı öğrencilerinin ufkunu farklı alanlarda da açmayı sürdürüyor.

yuksekcita_uzay_ic

7-15 yaş grubu öğrencileri ve öğretmenlerin katıldığı seminer, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Uzay Kampı Türkiye uzmanları tarafından uzay bilimi ve teknoloji alanında bilgilendirilen Yüksekçıta öğrencileri, uygulamayı eğitim çalışmasına katıldı, zaman yönetimi ve liderlik alanlarında yeni kazanımlar edindi.

Öğrencilerin uzay hakkında merak ettiklerini öğrenme imkanı bulduğu seminere gösterilen ilgi Uzay Kampı Türkiye uzmanlarını da mutlu etti. Yüksekçıta Okulları ilk ve ortaokul grubu öğrencileri, Mayıs ayında düzenlenecek olan kampa da katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız