REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta öğrencileri kep fırlattı

Yüksekçıta öğrencileri kep fırlattı

Yüksekçıta Okulları’nın fen lisesi, Anadolu lisesi, ortaokul ve ilkokul öğrencileri için farklı günlerde mezuniyet törenleri düzenlendi. Yüksekçıta Okulları Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenlerde öğrenciler kep fırlattı, mezuniyet heyecanı yaşadı. Aileleri de öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2018 Salı, 12:04

Mezuniyet törenlerinin ilki eğitim hayatlarının ilk basamağını atlayan ilkokul 4. sınıflar için düzenlendi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Diplomalarını sınıf öğretmenlerinden alan öğrenciler kep atma töreninde çok eğlendi. Tören sonunda öğrencilerin ailelerine yaptıkları sürpriz dans gösterisi ise çok beğenildi.

ORTAOKULDA MEZUNİYET
Bir gün sonra ise ortaokul mezuniyet töreni yapıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Ortaokul Müdürü Seçil Güleryüz öğrencilere seslendi, bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarı diledi.

Mezun olan öğrencilerden bir grup eğlenceli pankartlar açtı. Diğer bir grup hazırladıkları kareografi ile dans gösterisi sundu. Diplomalarını okul müdürü Seçil Güleryüz’den alan öğrenciler kep atma seromonisini gerçekleştirdi.

LİSELİLERİN MEZUNİYETİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Yüksekçıta Okulları’nda dönemin son mezuniyet töreni liseliler için düzenlendi. Öğrencilere ve davetlilere seslenen Lise Müdürü Ayşe Ögel, üniversiteye yelken açan gençlere başarı diledi.

Okul Müdürü Ayşe Ögel’den diplomalarını alan öğrenciler kep fırlattı, ardından hep birlikte hazırladıkları şarkıyı seslendirdi.

Yükselçıta Okulları’nın mezuniyet törenleri görülmeye değerdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız