REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta öğrencileri Polonya’da gönülleri fethetti

Yüksekçıta öğrencileri Polonya’da gönülleri fethetti

Özel Yüksekçıta Okulları Ekibi, Polonya’da Denizli rüzgarı estirdi. Poznan kentinde düzenlenen Halk Dansları Festivali’ne (Kids Fun Folk) katılan Özel Yüksekçıta Okulları Halk Oyunları Ekibi, sundukları gösterilerle izleyenlerin gönüllerini fethetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2015 Çarşamba, 14:54

Polonya’nın Poznan kentinde düzenlenen Halk Dansları Festivali’ndeTürkiye’yi Yüksekçıta Okulları Halk Oyunları Ekibi temsil etti. Festivale; Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Sırbistan ve Polonya’dan da halk oyunları ekipleri katıldı.

Şehir merkezinde yapılan kortej yürüyüşü ile başlayan ve sekiz gün devam eden festivalde ekipler, şehir meydanında ve bazı okullarda halk oyunları gösterileri sundu.

Yüksekçıta Okulları Ekibi’nin oyunlarını ilgiyle izleyen Polonyalılar, Türk kültürüyle ilgili bilgi edindi. Yüksekçıta Ekibi, ziyaret ettikleri okullarda öğrencilere Türk halk oyunlarını sergilemekle kalmadı, aynı zamanda öğreticilik de yaptı.

Polonya’dan dönen öğrenciler, “Poznan kentindeki festival bizim için güzel bir yurt dışı deneyimi oldu. Farklı ülkelerin kültürleri hakkında bilgi sahibi olduk, yeni arkadaşlar edindik” dedi.

galeri

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız