REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Okulları’ndan “Eyyübiye Okuyor” projesine önemli destek

Yüksekçıta Okulları’ndan “Eyyübiye Okuyor” projesine önemli destek

Yüksekçıta Okulları, alkışlanacak bir projeye, önemli destek verdi. Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “100 bin çocuğa, 100 bin kitap” sloganıyla hayata geçirilen projeye 2 bine yakın kitapla destek olan Yüksekçıta Okulları büyük takdir topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2018 Cuma, 14:12

Şanlıurfa’da öğrencilerin kitapla buluşmasını sağlamak, soran ve sorgulayan bir nesil olarak yetişmelerine katkı sunmak adına önemli bir proje başlatıldı. Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu kısa süre içinde tüm Türkiye’de yankı buldu.

Şanlıurfa’dan gelen bu çağrıya, Denizli’den Yüksekçıta Okulları ses verdi. Yüksekçıta Okulları’nın sosyal sorumluluk duygusu gelişmiş öğrencileri harekete geçti, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinin gayretleriyle kısa süre içinde 2 bin dolayında kitap toplandı.

2 bin dolayında kitabın Şanlıurfa’ya ulaştırılması görevini ise ilkokul birimi ve öğrencileri üstlendi. Yoğun bir gayret ile tüm kitaplar paketlendi, Şanlıurfa’daki arkadaşlarına ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Yüksekçıta Okulları yöneticileri, ilde bulunan 218 okulda eğitim gören 100 bin öğrencinin kendilerini geliştirmelerinde katkı sağlamasının hedeflendiği “Eyyübiye Okuyor” projesine destek vermekten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Okuldan yapılan açıklamada, “Bir çocuğun yetişkin bir birey olduğunda doğru anlaşılan ve kendisini doğru ifade eden, iletişim ve sosyal beceri gelişimlerini desteklemek, kitap okuma etkinliğinin eğitim sürecinin ayrılmaz bir parçası olduğu farkındalığını oluşturmayı hedefleyen proje ile istenilen kazanımların gerçekleştiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Aydınlık yarınları okuyan, sorgulayan nesillerle var olacağına yönelik düşüncemizi desteklemenize vesile olan tüm yetkililere Yüksekçıta Okulları olarak teşekkür ederiz. Büyük önem verdiğimiz böylesine özel bir sosyal sorumluluk projesinde yer alan öğrencilerimizi de kutluyoruz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız