REKLAMI GEÇ

Büyük defilede geri sayım

Büyük defilede geri sayım

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) bu yıl 4. kez gerçekleştireceği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda sona gelindi. 93 tasarımcı arasından belirlenen 10 finalistin hazırladığı ev ve plaj giyimi tasarımları, Çağla Şikel ve Didem Soydan gibi ünlü mankenler sergileyecek. Defile 27 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2015 Perşembe, 17:25

Tekstil kenti Denizli’de alt sektörlerden olan ev ve plaj giyimini güçlendirjmek için uzun süredir kapsamlı bir çalışma yürüten DENİB, tüm Türkiye’nin dikkatini bu alana çekmek adına tasarım yarışması, ardından da defile organize ediyor. Bu yıl 4. kez gerçekleştirilecek olan tasarım yarışmasında sona gelindi, büyük final olan defile için de geri sayım başladı.

denizli-denib-ev-ve-plaj-giyimi-tasarim-yarismasi-ic

93 YARIŞMACI 372 TASARIMLA BAŞVURDU
DENİB’in ‘Rüya ve Düşler’ teması ile bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’na 93 katılımcının 372 tasarımı arasından belirlenen 10 finalist, yoğun bir temponun ardından dikilen kıyafetler üzerinde son rötuşları da tamamladı.

Denizli İhracatçılar Birliği Fuaye Salonunda mankenlerin katılımlarıyla gerçekleştirilen genel provada finalistler, tasarımlarını, mankenler üzerinde görme fırsatı buldu.

Genel Fitting çalışmasında, yarışmanın Creative Direktörü moda tasarımcı Simay Bülbül, DENİB Tasarım Yarışması Komite Başkanı Murat Tosunoğlu, DENİB Başkan Yrd. İbrahim Uzunoğlu, Komite üyeleri Bekir Serdar Mutlubaş, Vildan Çaputçu, Mukaddes Başkaya, Gökhan Çalış hazır bulundu.

denizli-denib-ev-ve-plaj-giyimi-tasarim-yarismasi-ic-1

ÜNLÜ MANKENLER SUNACAK
DENİB 4. Ev ve Plaj Giyim Yarışması’nın Final Gecesi 27 Kasım 2015’te Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu Oylum Talu’nun yapacağı gecede, 10 finalistin erkek ve bayan giyimi olarak hazırladığı tasarımları, Çağla Şikel, Didem Soydan’ın da aralarında bulunduğu ünlü mankenler tarafından sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı