REKLAMI GEÇ

DENİB ABD’yi ayağa kaldırdı

DENİB ABD’yi ayağa kaldırdı

Denizli İhracatçılar Birliği üyesi 19 firma ABD’nin New York şehrinde gerçekleştirilen “Global Home Show” etkinliğine katıldı. Firmalar, fırsatlar ülkesi Amerika’da yeni bağlantılar yapma imkanı yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2015 Çarşamba, 08:30

Denizli İhracatçılar Birliği’nin Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile yürüttüğü URGE Projesi kapsamında ABD’nin New York şehrinde düzenlenen “Global Home Show” etkinliğine DENİB’e üye 19 firma katıldı.

denizli-denib-global-home-show-ic
Etkinlik kapsamında bir dizi programa katılan, tanıtımlar gerçekleştiren Denizlili firmalar özellikle “Turkish Towels logolu” bornozlar ile ilgi çekti.
ABD programı kapsamında bağlantılı firmalarda ilişkileri pekiştirme, hem de yeni firmaları kazanma konusunda önemli adımlar atan Denizli heyeti, 20’nin üzerinde ABD’li firmanın stantları ziyaret etmesiyle gelecek için umutlandı.

DENİB yönetimi ve etkinliğe katılan firmalar, ziyaretçiler kadar ABD basınından da ilgi gördü. Yapılan röportajlar ve yazılan haberler bir çok ABD’linin evlerine kadar girmeyi başaran Denizlili firmalar, önemli bir tanıtımı da gerçekleştirmiş oldu.

AMERİKA PAZARI ÖNEMLİ FIRSATLAR SUNUYOR
Organizasyonu ve kazanımlarını değerlendiren Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, URGE projesi kapsamında Global Home Show’a üçüncü kez katıldıklarını ifade etti.

ABD pazarına Denizli’nin geçmişte önemli miktarlarda ihracat gerçekleştirdiğini vurgulayan Kocasert, “Dünya ekonomisinin içinden geçtiği süreç değerlendirildiğinde, Amerika’da eskiden olduğu gibi etkin olabilmek adına yeni fırsatlar doğuyor. Bu fırsatlardan somut sonuçlar elde etmek için New York’a geldik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı