REKLAMI GEÇ

DENİB Başkanı Kocasert Girişimcilik Çalıştayı’nda

DENİB Başkanı Kocasert Girişimcilik Çalıştayı’nda

Genç yeteneklerin önünü açmayı ve fırsatlar oluşturmayı amaçlayan Girişimcilik Çalıştayı’na katılan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, gençlerle buluştu, tecrübelerini aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2015 Cumartesi, 18:22

TİM, TOBB, KOSGEB, Ekonomi Bakanlığı, Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Eximbank gibi birçok kamu kurumu ve sivil toplum örgütünün yanı sıra özel ve devlet üniversiteleri ile Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerinin katıldığı Girişimcilik Çalıştayı, Sapanca’da yapıldı.

denizli-denib-kocasert-suleyman-kocasert-ic
Üç gün devam eden çalıştaya. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli’ye temsilen katıldı. Çalıştayda özellikle “born global”, “küresel doğan” olarak tanımlanan ve gruplandırılan firmaların sayısının artmasına zemin hazırlayacak yasal düzenlemelerin ve altyapının sağlanmasının çok önemli olduğunu vurgulandı.

denizli-denib-kocasert-suleyman-kocasert-ic-1

KIZI ELİF İLE AYNI GRUPTA YER ALDI
Çalıştayda Ali Sabancı ve kızı Elif Kocasert ile ekip olan TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Kocasert, ülkemizde girişimciliği özendirici iklimin oluşturulmaya çalışıldığını ama diğer taraftan daha atılması gereken adımlar olduğunu vurguladı.

Yapılan çalıştayın da bu anlamda önemli bir adım olduğunu belirten Kocasert, çalıştay raporundaki hususların dikkatle ele alınması gerektiğini ve üretilecek politikalarla olumlu somut sonuçlara ulaşılabileceğini ifade etti.

Girişimcilik Çalıştayı’nda oluşan değerlendirmeler ve öneriler önünüzdeki günlerde kamunun, akademik çevrelerin, sivil toplum kuruluşlarının, yatırımcıların ve girişimcilerin çalışmalarına yardımcı olacak bir rapor halinde ilgili taraflar ile paylaşılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı