REKLAMI GEÇ

DENİB Başkanı Kocasert’e 4 saat süren ameliyat

DENİB Başkanı Kocasert’e 4 saat süren ameliyat

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, geçen hafta yaşadığı motocross kazasının ardından başarılı bir tıbbi operasyon geçirdi. Kaval kemiği ve ayak bileğindeki altı kırık için dört saat süren bir ameliyat gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2015 Cumartesi, 12:47

TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, geçen hafta Kızılcabölük yolunda arkadaşlarıyla motocross yaparken motosikletinin kayması sonucu kaza geçirmiş, ayağında oluşan kırıklar nedeniyle Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

AMELİYAT İÇİN TATİLİNİ YARIDA KESTİ
Ortopedi ve travmatoloji uzmanı PAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semih Akkaya, kaza haberini öğrendikten sonra iznini yarıda keserek Denizli’ye döndü ve başkanlık ettiği ekiple Kocasert’i ameliyat etti. Kaval kemiği ile sağ ayak bileğinde altı kırık tespit edilen Kocasert’in ameliyatı dört saat sürdü.

TABURCU OLDU
İki haftalık bir kesin istirahat dönemi olduğunu vurgulayan Kocasert, ” Ondan sonra yavaş yavaş egzersizlere başlayacağız. Aslında bunun bana bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok yoğun bir tempoda çalışıyordum. Ailemi, kendi işimi ihmal ettiğim oluyordu. Sanıyorum, biraz dinlenme fırsatım olacak. Açık konuşmak gerekirse çocuklarım ve eşimle daha çok zaman geçireceğim. Biraz film izlemeyi ve kitap okumayı da düşünüyorum. Bu dönemi bir fırsata çevirip, bir süre işlerden de uzak kalıp, mental olarak da toparlanmak istiyorum” diye konuştu.

TEŞEKKÜR MESAJI
Ameliyatın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kocasert, “Benim için tüm imkanlarını seferber eden, hatta tatilini dahi yarıda keserek ameliyatımı gerçekleştiren başta sevgili dostum Doç. Dr. Semih Akkaya olmak üzere, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde görev yapan tüm personele şahsıma göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı